Produktové foto Sencor SVC 9879BK tyčový vysavač 4 v 1

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Sencor SVC 9879BK tyčový vysavač 4 v 1

Sencor SVC 9879BK motorem je tyčový vysavač typu 4 v 1, který uklidí nepořádek v celé domácnosti. Kombinace lehkého provedení a jednoduchého ovládání se postará o dokonalý úklid i na hůře dostupných místech. Odhalení i nejjemnějšího prachu zajistí hubice s LED osvětlením, kdy má dokonalou čistotu tvrdých podlah na starost nástavec na mopování. Základní vlastnosti produktu: bezsáčková technologie digitální motor 550 W 360° technologie pro přístup do každého kouta hubice s LED osvětlením kartáč Cat&Dog Mini s UV-C dezinfekčním světlem odnímatelná ruční jednotka rychlé nabíjení (3 hodiny) XL nádoba na prach o objemu 0,5 l režim AUTO tříúrovňový systém cyklonové filtrace HEPA Li-ion baterie 28,8 V / 3 000 mAh provoz na jedno nabití až 70 minut 3 stupně výkonu = Turbo / Vysoký výkon / Prodloužená doba vysávání digitální displej: zobrazení zvoleného režimu a stavu baterie nabíjecí základna s integrovaným držákem na příslušenstvíPohodlné ovládání tyčového vysavače doplňuje silný 550 W motor, nízká hmotnost a ergonomická rukojeť. Li-Ion baterie 28,8 V/3 000 mAh zajistí na jedno nabití úklid až o délce 70 minut.Čistotu celé domácnosti podporují 3 stupně výkonu. Režim TURBO vyčistí silně znečištěná místa. VYSOKÝ výkon využijete na běžný uklid a PRODLOUŽENÁ doba vysávání vám přijde vhod při delším čištění domácnosti, jelikož udrží vysavač v chodu až 70 minut.Optimální výkon s ohledem na míru znečištění a typ povrchu zajišťuje funkce AUTO. Vysavač Sencor SVC 9879BK se postará o nečistoty v celé domácnosti bez ohledu na to, zda se jedná o koberce, dlažbu nebo vinylovou podlahu.Vysavač je opatřen bohatým příslušenstvím. Využít můžete kombinovaný kartáč na podlahu, kartáč na koberce, kombinovaná štěrbinová hubice, mini motorizovaný kartáč Cat&Dog a další. O tvrdé podlahy se s přehldem postará funkce vytírání.V případě, že máte doma zvířátko, jistě oceníte mini motorizovaný kartáč Cat&Dog s UV-C světlem. O dokonalé vysátí chlupů se postará technologie rotačního kartáče. Vhod vám však přijde i při luxování sedaček nebo třeba auta. Tyčový vysavač nabízí rychlou a velmi snadnou údržbu. Sběrnou nádobu na nečistoty můžete snadno vysypat, v případě potřeby i umýt. Z vnější části pak lze přístroj otřít vlhkým hadříkem.Balení obsahuje samostojící nabíjecí stanicí, která se postará o to, aby bylo zařízení vždy připraveno k úklidu. Komfortní používání doplňuje vestavěný držák na příslušenství až pro tři nástavce.  Příslušenství: samostojící nabíjecí základna měkký kartáč na prach kombinovaný kartáč na prach a čalounění kombinovaný štěrbinový a prachový kartáč flexibilní trubice multiúhlový kartáčový nástavec vyměnitelný kartáč pro vysávání na kobercích a tvrdých podlahách ruční jednotka s kartáčem Cat&Dog mini s UV-C světlem vytírací jednotka s 5x vytírací textilií adaptér pro rychlé nabíjení (3 hodiny)

Cena: 9 999 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Sencor  (137 produktů)
O výrobci Sencor Sencor je značka, která se zaměřuje na inovativní a stylové domácí spotřebiče. V nabídce najdete široký sortiment… pokračovat o Sencor »

Vybrané produkty

Dekorace Hodiny Koberce Koberce Lampy Led osvětlení Obraz Obrazy Osvětlení Podlaha Podlahy Rošt Textil Úklid Vana Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 45 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč