Produktové foto Severin RKS 8830 RETRO chladnička 106 l, červená + dárek ZDARMA

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Severin RKS 8830 RETRO chladnička 106 l, červená + dárek ZDARMA

Malá, ale pěkná – RETRO stolní lednice od značky SEVERIN je přesně to pravé pro každého, kdo hledá něco, co upoutá pozornost. Kromě designu si vás chladnička jistě získá kvalitními materiály a moderním LED osvětlením. Máte tak optimální přehled o všech svých dobrotách.Lednice SEVERIN kombinuje chladničku společně s mrazákem, a patří tak mezi nejpopulárnější řešení pro chatu I domácnost. Jde o volně stojící lednici, kterou můžete umístit do kuchyně bez žádných větších úprav interiéru. Lednice má již z výroby umístěné panty na pravé straně, čemuž odpovídá směr otevírání dvířek na pravou stranu.Lednice má objem 95 l, mrazák pak 13 l.Klimatická třída: N a STNavíc Vám k lednici přibalíme jako dárek RETRO rychlovarnou konvici v hodnotě 1 299 Kč!Unikátní retro design v kombinaci kvalitního skla i nerezu má dlouhou životnost. Konvice dosahuje výkonu 2 400 W. Nabízí objem 1,7 l, ideální i pro početnější rodinu. Automatické vypnutí po dosažení bodu varu. Skryté topné těleso. Disponuje ochranou proti přehřátí.

Cena: 9 599 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 31. 10. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Severin  (111 produktů)
O výrobci Severin Severin je renomovaný výrobce kvalitního a praktického domácího nábytku a kuchyňských doplňků. V nabídce naleznete… pokračovat o Severin »

Vybrané produkty

Konvice Kuchyn Kuchyně Lampy Led osvětlení Nábytek Nerez Nice Ocet Osvětlení Retro Vida

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 149 Kč
ČP na dobírku 194 Kč
TopTrans 399 Kč
TopTrans na dobírku 444 Kč