Produktové foto ECG ETH 3502W elektrická trouba, bílá

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

ECG ETH 3502W elektrická trouba, bílá

Malý byt, chata, kancelář, prodejna i studentská kolej. To všechno jsou místa, kde vám může skvěle posloužit stolní trouba s elektrickými plotýnkami ECG ETH 3501W. Jedná se totiž o kompaktní spotřebič, který vám umožní vařit, smažit či péct i tam, kde nemáte k dispozici klasickou kuchyň. Stačí jej postavit na stůl a pomocí 90 cm dlouhého kabelu zapojit do klasické zásuvky – jakmile tak učiníte, můžete využívat s výkonem 1400 W a k tomu ještě 2 elektrické varné plotýnky s 3 úrovněmi nastavení (průměr 180 mm a 145 mm, výkon 1500 W a 1000 W). Zároveň je užitečné, že spotřebič umožňuje využívání trouby a jedné z plotýnek současně. Trouba je v této variantě vyvedena v klasickém bílém designu. Jde tak o praktický spotřebič, který vám umožní připravovat skvělá jídla v jakémkoliv prostředí.Pomocí této stolní trouby můžete snadno chystat celou řadu pokrmů. S obsluhou si hravě poradíte díky 4 jednoduchým ovládacím prvkům. Teplotu trouby můžete nastavovat v rozmezí od 90 až do 250 °C, což je ideální teplota pro domácí pečení pizzy. A určitě oceníte i možnost používání funkcí, jako je malý gril, intenzivní pečení a pečení při nízkých teplotách. Abyste mohli troubu začít používat hned po jejím vybalení, dostanete k ní i rošt, kulatý (34,5 × 5cm) a hranatý plech (37×33,6×3,3cm). Stolní trouba s varnými plotýnkami vás potěší i vysoce kvalitním lesklým provedením. Vnitřní prostor je galvanizovaný. Dvířka trouby jsou zase pro bezpečnější a pohodlnější manipulaci opatřena dvojitým sklem a třífázovým otevíráním. Samozřejmostí je zde i integrované osvětlení vnitřního prostoru, díky němuž máte na chystané pokrmy stále skvělý výhled.

Cena: 3 499 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 3. 10. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce ECG  (63 produktů)
O výrobci ECG ECG je renomovaný výrobce kuchyňských spotřebičů, který klade důraz na kvalitu, inovace a design. V nabídce naleznete… pokračovat o ECG »

Vybrané produkty

Emko Gril Kuchyn Kuchyně Lampy Lesk Nábytek Osvětlení Pečení Plech Ploty Prostor Psací stoly Rošt Stoly Vany Zásuvky

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 45 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč