Produktové foto Leifheit Mop PowerClean M micro duo s teleskopickou tyčí

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Leifheit Mop PowerClean M micro duo s teleskopickou tyčí

Mop na podlahu Leifheit z řady PowerClean s dlouhou teleskopickou rukojetí a návlekem mopu micro duo umožňuje ergonomické čištění díky individuálně nastavitelné délce. Díky pevné ocelové konstrukci mop na podlahu PowerClean M micro duo Telescope pevně padne do ruky. Nastavitelná délka 88 cm až 145 cm. Pokud hledáte všestranného pomocníka, můžete si pořídit podlahový mop Leifheit s teleskopickou rukojetí z řady PowerClean. Vyčistí všechny tvrdé podlahy během okamžiku a je obzvláště účinný. To je zajištěno kombinací čisticích břitů CleanBlade® a návleku mopu micro duo. Nečistoty jsou důkladně odstraněny z podlahy a sbírány přímo přes mikrovlákna návleku mopu. Kombinace 2 vláken potahu micro duo navíc zajišťuje dokonalé čištění. Čistící břity mopu na podlahu Leifheit - tzv. CleanBlades® - podpírají návlek mopu a při každém setření tak produkují důkladný výsledek. Obzvláště praktické a udržitelné je, že návlek mopu lze vyprat až 200krát na 60 °C. Podlahový mop PowerClean M micro duo Telescope je vybaven robustní ocelovou rukojetí pro výkonné vytírání. Pro snadné čištění v hadovitých liniích má také plochý kloub otočný o 360°. To znamená, že se dostane i na těžko dostupná místa. Díky stírací šířce 33 cm lze rychle vyčistit i velké podlahové plochy. Teleskopickou rukojeť stěrače Leifheit lze individuálně nastavit od 88 cm do 145 cm, pro ergonomické čištění, aniž byste se museli ohýbat. Kapsový systém a suchý zip pro snadné připevnění a sejmutí návleku mopu. Velký, pohodlný nožní spínač s patentovaným odblokovacím mechanismem.

Cena: 509 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Leifheit  (93 produktů)
O výrobci Leifheit Leifheit je renomovaný výrobce domácích potřeb a nábytku, který se specializuje na kvalitní a inovativní produkty pro… pokračovat o Leifheit »

Vybrané produkty

Lesk Podlahy Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 140 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
Zásilkovna na adresu 95 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 140 Kč