Produktové foto Leifheit Mop PowerClean M micro duo

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Leifheit Mop PowerClean M micro duo

Podlahový mop PowerClean s inovativním spojením hlavice se strukturou CleanBlade a návleku micro duo značky Leifheit. Jednoduché upevnění pomocí suchého zipu. Lze kombinovat s vědrem a ždímacím nástavcem PowerClean. Záběr mopu 33 cm. Flexibilní vytírání díky kloubu otočném o 360°. Inovativní kombinace čisticích břitů CleanBlade® a návleku mopu Leifheit micro duo se zvýšenými vlákny. Obě složky společně rozpouštějí nečistoty, které mikrovlákna přímo setřou. Potah na mop micro duo je vybaven kombinací 2 vláken. Čisticí sílu podporují také čisticí nože uspořádané za sebou. Tyto CleanBlades® v kombinaci s mopem Leifheit micro duo poskytují dokonalé výsledky čištění v krátké době. Podlahový mop PowerClean M micro duo od Leifheit je navíc vybaven masivní ocelovou násadou o délce 140 cm. Ta umožňuje výkonné vytírání a podporuje flexibilní čištění v hadovitých liniích s plochým otočným kloubem o 360°. S mopem na podlahu se snadno dostanete i na těžko dostupná místa. Šířka stírání 33 cm je ideální pro rychlý úklid velkých podlahových ploch.Snadné připevnění a sejmutí návleku mopu díky systému kapes na suchý zip. Patentovaný odjišťovací mechanismus s velkým, pohodlným nožním tlačítkem.

Cena: 499 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Leifheit  (93 produktů)
O výrobci Leifheit Leifheit je renomovaný výrobce domácích potřeb a nábytku, který se specializuje na kvalitní a inovativní produkty pro… pokračovat o Leifheit »

Vybrané produkty

Lavice Nože Úklid Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 140 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč