Produktové foto Sencor SWK 7401RD rychlovarná konvice

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Sencor SWK 7401RD rychlovarná konvice

Rychlovarnou konvici značky Sencor SWK 7401RD si oblíbíte během chvíle. S velkým objemem připraví horkou vodu nejen pro vás, ale zvládne i větší návštěvu. S vysokým výkonem je ohřev vody velice rychlý. Konvice jej ohlásí pípnutím. Během používání je podsvícena LED světlem, které funguje jako indikátor provozu. Je opatřena trojitým bezpečnostním systémem s automatickým vypnutím při dosažení bodu varu vody v konvici.KVALITNÍ PROVEDENÍKonvice je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost a bezpečné užívání. Speciálně navržené nerezové dno rovnoměrně rozvádí teplo po celé své ploše pro maximálně efektivní a rychlý ohřev vody s minimálním usazováním vodního kamene. PRAKTICKÉ VÍKOPraktické otevírání konvice pomocí tlačítka vám umožní pohodlné naplnění. Součástí konvice je také filtrační sítko, které zachytává případné usazeniny pro maximální čistotu horké vody. INDIKÁTORY PROVOZUKonvice Sencor SWK 7401RD je opatřena praktickými indikátory provozu. Během přípravy horké vody je podsvícena LED světlem v příjemném modrém tónu, který vás nebude rušit. Automatické ukončení provozu je doprovázené hlasitým pípnutím, které vás upozorní, že je voda již uvařená.PODSTAVEC OTOČNÝ O 360°Příjemně snadné usazení rychlovarné konvice na základnu vám dopřeje otočný podstavec o 360° se středovým konektorem. Ten vám umožní položení konvice v jakémkoliv úhlu. Podstavec je zároveň opatřen prostorem pro nadbytečný síťový kabel.BEZPEČNOST NA PRVNÍM MÍSTĚBezpečnostní systém konvice je opatřen trojitou pojistkou. Brání nesprávnému uložení na základnu a disponuje automatickým vypnutím. V případě nedostatku vody v konvici ukončí její provoz a zabraňuje jejímu přehřátí.

Cena: 509 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Sencor  (140 produktů)
O výrobci Sencor Sencor je značka, která se zaměřuje na inovativní a stylové domácí spotřebiče. V nabídce najdete široký sortiment… pokračovat o Sencor »

Vybrané produkty

Emko Konvice Matrace Nerez Postele Prostor Rošt Rychlovarná konvice Varná konvice

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 140 Kč
PPL ParcelShop 69 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 114 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Zásilkovna 59 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 104 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu 95 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 140 Kč