Produktové foto Sencor SMW 7023BK mikrovlnná trouba

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Sencor SMW 7023BK mikrovlnná trouba

Sencor SMW 7023BK mikrovlnná trouba vás překvapí hned v několika ohledech. Oproti jiným zařízením funguje s technologií Flatbed Cavity, která je zcela bez rotačního talíře. Jídlo se však snadno prohřeje díky systému Diamond Pattern, který zajišťuje pečlivou distribuci mikrovln. I když je tato trouba nabitá šikovnými technologiemi, ovládá se opravdu jednoduše. Vše vyřešíte na intuitivním dotykem LED panelu, a to pomocí jednoho z 8 nabízených porgramů. V neposlední řadě je důležité říci, že tento produkt dokáže vykonávat svou práci na 5 různých stupních výkonu. Můžete tak rozmražovat, ohřívat, ale I třeba vařit. V této troubě lze potraviny nejen rozmrazovat a ohřívat, ale také vařit, díky mikrovlnnému vaření. Tato funkce vás na LED displeji vyzve k navolení požadovaného mikrovlnného výkonu, ale především k nastavení času. Časový interval si můžete vybrat od krátkých 5 vteřin až po dlouhých 95 minut. Takto dlouhé časové úseky jsou vhodné zejména k vaření jídel, jako jsou brambory, maso, ale třeba I pizza. Po dokončení zadaného úkolu se vám přístroj sám ohlásí zvukovým upozorněním, takže budete hned vědět, kdy je čas servírovat. Objem trouby je 23 l, což vám dává možnost do ní vkládat I poměrně velké kusy nádobí. V průměru mohou měřit až 27 cm, anebo naopak se může jednat o nádobí s netradičním tvarem. Velkým plusem je snadná údržba, jelikož interní prostor je vyroben z kvalitního trvanlivého smaltu.

Cena: 2 569 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Sencor  (137 produktů)
O výrobci Sencor Sencor je značka, která se zaměřuje na inovativní a stylové domácí spotřebiče. V nabídce najdete široký sortiment… pokračovat o Sencor »

Vybrané produkty

Nádobí Prostor Rošt Talíř Talíře Vaření

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 45 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč