Produktové foto Orion Skleněný pekáč s víkem kulatý pr. 23 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orion Skleněný pekáč s víkem kulatý pr. 23 cm

Pekáč o objemu 2,35 l s poklopem o objemu 0,75 l je vyroben z odolného borosilikátového skla, které je určeno pro přípravu oblíbených pečených, zapékaných, restovaných i dušených pokrmů v troubě. Hodí se k pečení různých druhů masa, šunkofleků, gratinovaných brambor, nádivek, ale i plněných paprik nebo brokolice se sýrem. A pokud máte v oblibě žemlovku nebo rýžový nákyp, není nic jednoduššího. Navíc skrz masivní sklo můžete sledovat, zda je pokrm vypečený dozlatova i z boku a spodní části.Zvládne teploty od -20 °C až do +300 °C, samozřejmě s ohledem na postupné ohřívání a ochlazování. Vhodný i k servírování a uložení pokrmů v lednici.Skleněné víko lze použít zvlášť jako další pečicí nádobu nebo jím pokrm v pekáči přiklopit a urychlit tak pečení. Průměr pekáče je 23 cm, šírka i s uchy 26,5 cm a výška spodní části 8 cm.Výhody skleněného nádobí: dlouhá životnost a hygienická nezávadnost díky hladkému, neporéznímu materiálu lze jej využít pro pečení v elektrické, horkovzdušné, plynové i mikrovlnné troubě odolné varné sklo umožňuje vizuální kontrolu stavu pečení lze používat i kovové kuchyňské náčiní možnost mytí v myčce na nádobíDoporučujeme: použití kuchyňských chňapek a po vyjmutí z trouby pekáč položte na sporák nebo prkénko, ne na studenou či vlhkou plochu kuchyňské linky. Pokud je třeba pokrm podlévat, nepoužívejte studenou vodu, ale raději vlažnou nebo teplou, aby nedošlo k teplotnímu šoku. Sklo je po vyjmutí z trouby horké, pozor při manipulaci a blízkost dětí.

Cena: 329 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orion  (1130 produktů)
O výrobci Orion Orion je značka, která přináší širokou škálu kvalitního nábytku a bytových doplňků do každé domácnosti. Od romantických… pokračovat o Orion »

Vybrané produkty

Děti Kuchyn Kuchyně Kuchyňské linky Linky Matrace Nádobí Pečení Pekáč Ploty Postele Skleněný Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 140 Kč
PPL ParcelShop 69 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 114 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 104 Kč
Zásilkovna 59 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu 95 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 140 Kč