Produktové foto Kvalitex Anatomický polštář s paměťovou pěnou, 45 x 60 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Kvalitex Anatomický polštář s paměťovou pěnou, 45 x 60 cm

Anatomický polštář je jistě vhodný pro použití nejen při bolesti zad. Polštář je vhodný jako prevence a pro každého, kdo preferuje zdravý a spokojený spánek. Díky perforaci (buničité) struktuře líné (paměťové) pěny, vynikají relaxační a ortopedické polštáře úžasným přizpůsobením vaší ležící krční páteři. Jistě si na tomto polštáři naleznete velmi snadno vhodnou polohu. Na polštáři můžete ležet na zádech, na břichu, ale i na boku. Prošitý korpus (povlak), který je opatřen zipem zajišťuje velmi příjemný změkčující pocit pro Vaši hlavu. Měkkost a příjemný pocit zajišťuje 150 g/m2 výplň termicky pojeného dutého vlákna. Bojíte se údržby polštáře s paměťovou pěnou? Není vůbec čeho se obávat. Korpus (povlak) polštáře je opatřený zipem a velmi snadno se dá vnitřní paměťová pěna z korpusu vyjmout a samostatně očistit. Nejvíce je ale stejně špiněn vnější korpus polštáře a ten lze velmi snadno vyprat i na 60 °C. A jak vyprat paměťovou pěnu? Doporučujeme pouze namočit ve vlažné lázni se šamponem a poté ručně vyždímat. Ještě nezapomeňte visco pěnu nechat vyschnout. Bude to trvat maximálně 1 noc.

Cena: 1 099 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Kvalitex  (77 produktů)
O výrobci Kvalitex Kvalitex je značka, která přináší kvalitu a pohodlí do vašeho domova prostřednictvím široké nabídky ložního textilu.… pokračovat o Kvalitex »

Vybrané produkty

Matrace Ment Polštář Polštáře

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 140 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 95 Kč
DPD na dobírku 140 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 154 Kč
PPL 129 Kč
PPL na dobírku 174 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč