Produktové foto Philips Tyčový mixér ProMix Viva Collection HR2657/90

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Philips Tyčový mixér ProMix Viva Collection HR2657/90

Nový tyčový mixér ProMix Viva collection s řadou příslušenství vám pomůže vytvořit nepřeberné množství zdravých svačin a pokrmů. Výkonný a odolný motor s vám zajistí veškerý potřebný výkon pro přípravu oblíbených zdravých a domácích jídel za pouhých několik minut.Potřebujete k mixování větší výkon? Stačí stisknout tlačítko turbo. Její intuitivní proměnlivé nastavení rychlosti vám umožní snadno zvýšit výkon bez přepínání nastavení. Začněte pomalu a zabraňte tak postříkání. Postupně tlačítko stiskněte více, dokud nedosáhnete rychlosti potřebné pro daný recept a přísadu. Když připravujete všechno najednou, určitě se vám bude hodit velmi snadná výměna příslušenství.Při vaření se nemusíte bát nepořádku, speciální kryt proti odstřiku od nožů zastaví velké i malé nálety kapek. Jeho vlnitý tvar připevněný ke spodní části tyče mixéru zaručuje minimum nepořádku, a tím pádem i minimální pozdější úklid. Pusťte se do dobrodružství s jednoduchou šlehací metlou. Přesně tu potřebujete na přípravu lehounké šlehačky, hladké majonézy, dokonalého palačinkového těsta a dalších pokrmů.Ušetřete čas a energii při sekání tvrdších přísad, jako je ovoce a maso. Náš sekáček XL Philips udělá těžkou práci za vás, takže můžete snadno připravovat lahodné salsy a saláty, sekat ovoce nebo namlít velké množství masa.Doplňte zdravě svoji stravu díky našemu jedinečnému příslušenství – spiralizéru. Každodenní příděl ovoce zeleniny snadno proměníte v zábavné nudličky a stužky s nízkým obsahem sacharidů. Je to ideální způsob, jak oživit zdravou stravu, bezlepkovou dietu nebo raw stravu. Spiralizér nabízí výběr ze tří tvarů: špagety, ploché nudle nebo stužky.Umixujte si oblíbené smoothie přímo v přenosné sklenici na cesty značky Philips. Stačí rozmixovat, zavřít a můžete vyrazit. Mixér je vyrobený z materiálů bez obsahu BPA a jeho součástí je těsnění proti úniku tekutin, takže si sklenici můžete vzít s sebou bez obav z rozlití.

Cena: 2 669 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 21. 11. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Philips  (421 produktů)
O výrobci Philips Philips je přední světový výrobce osvětlovací techniky, který se zaměřuje na inovativní a energeticky účinná světelná… pokračovat o Philips »

Vybrané produkty

Mixer Ovoce Šlehač Úklid Vaření

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 45 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 45 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč