Produktové foto Philips Sada sonických zubních kartáčků HX3675/13 Series 3100, bílá

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Philips Sada sonických zubních kartáčků HX3675/13 Series 3100, bílá

Ideální první sonický kartáček. Má nižší počet pohybů a méně funkcí než pokročilejší modely, ale zažijete s ním to hlavní, co dělá ze sonického čištění návykovou záležitost - pocit opravdu čistých zubů. A to ne za 10 - 15 minut jako s klasickým kartáčkem, ale za 2 minuty. Čisté zuby tak odteď budou váš standard.Silné vibrace vláken vhánějí do mezizubních prostor a podél linie dásní mikrobublinky pro pocit osvěžení. Za pouhé 2 minuty získáte stejný účinek jako po dvouměsíčním čištění manuálním kartáčkem. 31 000 pohybů kartáčku za minutu jemně čistí vaše zuby, odstraňují zubní plak a zajišťují výjimečné každodenní čištění. Je klinicky prokázáno, že elektrický zubní kartáček Sonicare s inovativní sonickou technologií odstraňuje až 3x více plaku než manuální zubní kartáček. Odstraňuje plak ze zubů a dásní a přitom vaše dásně chrání. Zabudovaný tlakový senzor automaticky zjistí tlak, který vyvíjíte, upozorní vás a automaticky sníží vibrace zubního kartáčku, aby vám pomohl ochránit dásně. Kartáček začne jemně vibrovat a tím vás upozorní, že byste měli zmírnit tlak. 7 z 10 lidí uvádí, že jim tato funkce pomohla čistit si zuby lépe.2minutový časovač SmarTimer a 30sekundová funkce QuadPacer vám pomohou, abyste si zuby čistili doporučenou dobu a ve všech částech úst a dosáhli jste tak důkladného vyčištění. Díky tenkému, lehkému a ergonomickému provedení se kartáček snadno drží a dokonale čistých zubů tak dosáhnete bez jakékoli námahy. Všechny kartáčkové hlavice se časem opotřebovávají, takže ty své budete chtít kontrolovat, abyste si stále zajistili skvělé čištění. Technologie BrushSync sleduje, jak dlouho kartáčkovou hlavici používáte a jak pilně jste si zuby čistili. Připomenutí výměny technologie BrushSync na rukojeti a krátké pípnutí vás upozorní, když je čas ji vyměnit. Program Easy-Start Vám poskytuje možnost postupně, mírně zvyšovat čisticí výkon v průběhu prvních 14 používání vašeho nového zubního kartáčku.

Cena: 3 169 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 26. 7. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Philips  (434 produktů)
O výrobci Philips Philips je přední světový výrobce osvětlovací techniky, který se zaměřuje na inovativní a energeticky účinná světelná… pokračovat o Philips »

Vybrané produkty

Kate Lavice Linky Ocet Prostor Rošt Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 45 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 45 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 45 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 154 Kč
PPL 129 Kč
PPL na dobírku 174 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 45 Kč
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč