Produktové foto Philips Zvlhčovač vzduchu s technologií NanoCloud HU2718/10, Series 2000

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Philips Zvlhčovač vzduchu s technologií NanoCloud HU2718/10, Series 2000

Naplňte svůj domov pohodlně čistým vzduchem. Technologie NanoCloud zvlhčuje bez bílého prachu nebo mokrých skvrn a zajistí až o 99 % méně bakterií. Inteligentní senzory a rovnoměrné rozložení vzduchu zajišťují ideální vlhkost v celém pokoji. Přístroj je efektivní v místnostech do 32 m2, kdy si zvolíte mezi 3 rychlostmi ventilátoru. 360stupňový difuzér rovnoměrně rozvádí zvlhčený vzduch v celé místnosti. Mimořádně jemná pára z NanoCloud se dále přenáší a brání nadměrnému nasycení pro účinné zvlhčování, zejména ve větších místnostech.Digitální displej zobrazuje vlhkost v reálném čase pomocí dalších indikátorů pro hladinu vody, časovač a režim. Inteligentní snímač vlhkosti monitoruje vzduch a automaticky se přizpůsobuje tak, aby udržoval vlhkost na vámi preferované úrovni: 40 %, 50 % nebo 60 %. Upozornění na hladinu vody vám umožní zjistit, kdy doplnit 3 litrovou nádrž, a zvlhčovač se automaticky vypne, když vyčerpá vodu. Režim spánku minimalizuje úroveň hluku a umožňuje tak tichou a efektivní práci v noci. Velká nádržka na vodu poskytuje hodiny nepřetržitého zvlhčování. Doplňování je stejně jednoduché jako zvedání shora. Snadno čistitelný design pomáhá udržovat zvlhčovač a vzduch v domácnosti čisté a hygienické.

Cena: 3 459 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 2. 11. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Philips  (410 produktů)
O výrobci Philips Philips je přední světový výrobce osvětlovací techniky, který se zaměřuje na inovativní a energeticky účinná světelná… pokračovat o Philips »

Vybrané produkty

Dekorace Difuzér Hodiny Matrace Obraz Obrazy Postele Real Ventilátor

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 45 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 45 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč