Produktové foto Philips Sonický zubní kartáček HX6859/29 ProtectiveClean Gum Health, bílá

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Philips Sonický zubní kartáček HX6859/29 ProtectiveClean Gum Health, bílá

Nasaďte hlavici W2 Optimal White, která vám pomůže odstranit povrchové skvrny a dosáhnout bělejšího úsměvu. Je prokázáno, že díky hustě osázeným centrálním vláknům pro odstranění skvrn hlavice zesvětlí zuby za pouhý jeden týden.S tímto kartáčkem si můžete čištění přizpůsobit svým vlastním potřebám díky výběru ze tří režimů. Režim Clean je standardní volbou pro kvalitní čištění. Režim White je ideální pro odstranění povrchových skvrn. A režim Gum Care přidává další minutu čištění s nižší intenzitou pro jemnou masáž dásní. Můžete si být jisti, že vám zubní kartáček zajistí při čištění pocit bezpečí. Sonická technologie je vhodná pro použití s rovnátky, výplněmi, korunkami a fazetami, předchází tvorbě zubního kazu a zlepšuje zdraví dásní. Inovativní sonická technologie kartáčků Philips Sonicare vhání vodu mezi zuby, stěry kartáčku odstraňují zubní plak a zajišťují výjimečné každodenní čištění. Přílišný tlak při čištění může poškodit vaše zuby a dásně. Aby tomu zabránil, vydává zubní kartáček jemný pulzující zvuk, kterým vás upozorní, abyste netlačili. Technologie využívající mikročip rozpozná a synchronizuje chytré tělo a chytrou hlavici kartáčku. Tato dvojice představuje výkonnou kombinaci, která zajišťuje automatické upozornění na potřebu výměny.Všechny hlavice kartáčku se časem opotřebují. Ale technologie BrushSync sleduje, jak dlouho jste hlavici používali a jak silně jste na kartáček tlačili. Když je čas hlavici vyměnit, upozorní vás krátké pípnutí a světelná kontrolka na těle kartáčku. Díky tomu si můžete být jisti, že hlavice odvádí dobrou práci. Časovač Smartimer vás zase upozorní, že jste si zuby čistili po doporučenou dobu 2 minut.

Cena: 3 459 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 26. 7. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Philips  (434 produktů)
O výrobci Philips Philips je přední světový výrobce osvětlovací techniky, který se zaměřuje na inovativní a energeticky účinná světelná… pokračovat o Philips »

Vybrané produkty

Lavice

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 45 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 45 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 45 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 154 Kč
PPL 129 Kč
PPL na dobírku 174 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 45 Kč
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč