Produktové foto Philips Epilátor pro mokré a suché holení 7v1 BRE730/10, Series 8000

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Philips Epilátor pro mokré a suché holení 7v1 BRE730/10, Series 8000

První epilátor na světě s keramickými pinzetami pro pohodlnější epilaci. Zachytí i ty nejkratší chloupky díky technologii Double Action. Pokožka tak zůstane hladká celé týdny.Technologie Double Action synchronizuje dlouhé keramické pinzety v několika krocích, aby pevně uchopily a odstranily i chloupky o délce 0,5 mm. Široká epilační hlava disponuje pinzetami, které jsou o 50 % delší, takže odstraní více chloupků najednou. Dopřejte si několika týdenní radost z hladké pokožky. Pinzety také rotují rychleji za minutu než u modelu Braun Silk-épil 9. 32 keramických pinzet je vyrobených z hypoalergenního materiálu pro pohodlné ošetření. Menší třecí plocha a větší kontakt zajistí snadný pohyb po pokožce. Podle 91 % žen je na pokožce velmi příjemnýEpilátor je vhodný na mokré i suché ošetření pro ještě jemnější epilaci. Teplá voda uvolňuje pokožku a ošetření je tak mnohem pohodlnější. Snadno se drží díky praktické, ergonomické rukojeti ve tvaru S. Bezdrátové provedení zaručuje ještě snažší ovládání a lepší dosah po celém těle. S integrovaným světlem Opti-light, které se během ošetření nachází velmi blízko pokožky, zachytíte i ty nejjemnější chloupky. Snadná epilace pomocí optimálního kontaktního nástavce. Jemně napne oblast, kterou právě ošetřujete, čímž snižuje nepříjemnou bolest a pocit štípání. Ještě jemnější ošetření obličeje, podpaží a oblasti třísel získáte s nástavcem na citlivé oblasti. Snadno tak odstraníte nežádoucí chloupky kdekoli. Dokončete odstraňování chloupků na citlivých místech pomocí speciální holicí hlavice a zastřihovacího hřebene. S precizním rotačním kotoučem 3 v 1 získáte hladká chodidla od paty až po špičky za pouhých 5 minut. Rovný povrch použijte na větší plochy, horní špičku na menší plochy a zakřivenou stranu na oblasti s hrubší pokožkou. Přístroj se nabije za 2 hodiny a vydrží až 40 minut.

Cena: 3 269 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Philips  (442 produktů)
O výrobci Philips Philips je přední světový výrobce osvětlovací techniky, který se zaměřuje na inovativní a energeticky účinná světelná… pokračovat o Philips »

Vybrané produkty

Hodiny Kate Lavice Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 45 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 45 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 45 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 45 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu s dobírkou 45 Kč