Produktové foto Philips Kulmofén BHA301/00

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Philips Kulmofén BHA301/00

Kulmofén Philips Series 3000 vám umožní vytvářet krásné přirozené účesy a současně o vlasy pečovat. Tři nástavce jsou vhodné pro dlouhé i krátké vlasy, takže se budete moct radovat ze snadné úpravy účesu. Termokartáč má mimořádně široký průměr 38 mm. Díky šířce válce je dokonalým nástrojem pro vytváření hladkých účesů a vln. Dále je také v balení kartáč s průměrem 22 mm. Díky šířce válce je dokonalým nástrojem pro snadné vytváření loken. Úzká koncovka umožňuje koncentrovaný proud vzduchu pro přesné tvarování nebo úpravy účesu. Využijte kombinaci tří nastavení teploty a dvou nastavení rychlosti, které zajistí dokonalý finální výsledek. Můžete si vybrat mezi nastavením nízké a vysoké rychlosti s 3 odpovídajícími nastaveními teploty; Cool, Care a High. Flexibilní nastavení zajišťují silný proud vzduchu s šetrnou teplotou pro přesné a přizpůsobené modelování účesu. Nastavení chladného vzduchu se používá k jemnému vysoušení vlasů nízkou teplotu. Výborně se hodí pro jemné, suché nebo poškozené vlasy.Nastavení „Péče“ zajišťuje optimální teplotu vysoušení a chrání před přehřátím. Vlasy i tak uschnou rychle, proudění vzduchu je také stejné, avšak při stálé, ochranné teplotě.Díky keramickému povrchu napuštěnému arganovým olejem zajistí kulmofén rychlý a snadný styling. Kulmofén pročesává vlasy příjemně lehce a vaše vlasy budou na dotek hedvábně hladké.

Cena: 1 039 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 8. 10. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Philips  (442 produktů)
O výrobci Philips Philips je přední světový výrobce osvětlovací techniky, který se zaměřuje na inovativní a energeticky účinná světelná… pokračovat o Philips »

Vybrané produkty

Ploty Vany Vaření Vida

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 140 Kč
PPL ParcelShop 69 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 114 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 140 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 154 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 104 Kč
Zásilkovna 59 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč
GLS 119 Kč
GLS na dobírku 164 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 194 Kč
DPD 69 Kč
DPD na dobírku 114 Kč
Zásilkovna na adresu 95 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 140 Kč