Produktové foto Hector Sada zahradního nábytku DARWIN taupe

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Hector Sada zahradního nábytku DARWIN taupe

Úvod Zahrada Zahradní nábytek

Sestava zahradního nábytku Darwin je moderním a elegantním doplňkem pro vaši venkovní relaxaci. Tato sada se skládá ze dvou křesel, dvoumístné pohovky a praktického konferenčního stolku, které společně vytvářejí útulný prostor pro posezení a odpočinek na zahradě nebo terase. Každé křeslo a pohovka je vybavena měkkými polštáři na sedadle, které zajišťují maximální pohodlí během relaxace. Konferenční stůl s praktickým úložným prostorem je ideální pro uložení nápojů, knih nebo časopisů, čímž přidává další úroveň funkčnosti této sestavy. Materiál polypropylenu s ratanovým efektem zajišťuje vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům a UV záření, což činí tuto sestavu ideální pro venkovní prostředí. Díky rychlému a jednoduchému montážnímu systému "zacvaknutí" je sestava snadno sestavitelná a bez použití šroubů, což šetří váš čas a úsilí. Navíc je materiál snadno udržovatelný, což zajišťuje dlouhou životnost a perfektní stav nábytku po mnoho let užívání. Specifikace produktu: Komfortní posezení Praktický stolek s úložným prostorem Odolnost a snadná údržba Jednoduchá montáž Stylový design Rozměry: Křesel Výška: 76 cm Šířka: 63 cm Hloubka: 64,5 cm Pohovky Výška: 76 cm Šířka: 117 cm Hloubka: 64,5 cm Stolu Výška: 40,5 cm Šířka: 60 cm Hloubka: 54,5 cm Poznámka: Sestava má šedo-hnědou barvu taupe. Ostatní fotografie slouží jako ilustrační pro znázornění vlastností produktu.

Cena: 7 065 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 18. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Hector  (34 produktů)
O výrobci Hector Pro značku Hector jsou typické prvky minimalismu a funkcionalismu. Vyrábí modulární nábytek i různé funkční doplňky,… pokračovat o Hector »
Materiál Polypropylen
Počet osob 4 osoby
Hmotnost 34.00 kg
EAN 8003723191675

Vybrané produkty

Gant Křesla Lustry Matrace Nábytek Pohovky Pohovky Polštář Polypropylen Postele Prostor Psací stoly Ratan Rošt Rozkládací pohovky Stolek Stoly Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 999 Kč
GEIS na dobírku 1 034 Kč