Produktové foto Kontrast Zahradní sestava Hampton černá/bílá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Kontrast Zahradní sestava Hampton černá/bílá

Úvod Zahrada Zahradní nábytek

Vítejte v ráji relaxace ve vaší zahradě se sedací soupravou Hampton v elegantní černé barvě. Oživte svůj venkovní prostor moderním a stylovým nábytkem, který je nejen odolný, ale i ohleduplný k životnímu prostředí. Vyrobený z umělého ratanu, tento nábytek kombinuje moderní design s vysokou kvalitou a snadnou údržbou. S materiálem, který dokonale imituje přírodní ratan, si můžete být jisti, že vaše sedací souprava bude trvanlivá a snadno ji udržíte v čistotě. Rohová pohovka a stůl poskytují dostatek prostoru pro pohodlné posezení a relaxaci venku. A s přiloženými polštáři budete mít zajištěný maximální komfort. Tato sedací souprava není jen esteticky příjemná, ale je také skvělou volbou pro různé venkovní prostory, včetně altánů, teras, zahrad a balkonů. A s minimální náročností na údržbu, jste jen krok od toho, abyste si mohli užívat klidných chvilek na čerstvém vzduchu. Přineste si kousek luxusu do vaší zahrady - spojením elegance, pohodlí a praktičnosti pro vaše venkovní útočiště. Speficikace produktu: Kvalitní a odolný materiál Vyrobené z umělého ratanu Set obsahuje pohodlné polštáře Rozměry: Rohová pohovka: Šířka: 73 cm Výška: 63 cm Hloubka: 73 cm Výška s polštáři: 75 cm Hloubka sedáku: 54 cm Malý díl pohovky: Šířka: 63 cm Výška: 63 cm Hloubka: 73 cm Výška s polštáři: 75 cm Hloubka sedáku: 54 cm Taburet: Šířka: 73 cm Výška: 32 cm Hloubka: 73 cm Stůl: Šířka: 70 cm Výška: 29 cm Hloubka: 70 cm Poznámka: Nábytek má černou barvu a polštáře bílou. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou pouze ilustrační.

Cena: 14 875 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 20. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Kontrast  (264 produktů)
O výrobci Kontrast Kontrast je značka, která přináší do vašeho domova nejen funkčnost, ale i moderní design. V naší nabídce najdete široký… pokračovat o Kontrast »
Hloubka pohovky 73 cm
Materiál Ratan
Počet osob 5 a více osob
Výška pohovky 63 cm
EAN 5901386276285

Vybrané produkty

Altán Balkon Bonami Černá Gant Lustry Matrace Nábytek Pohovky Pohovky Polštář Polštáře Postele Prostor Psací stoly Ratan Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Stoly Taburety Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 100 Kč
ČP na dobírku 135 Kč
PPL 100 Kč
PPL na dobírku 135 Kč
GLS 100 Kč
GLS na dobírku 135 Kč