Produktové foto Severin PG8564 stolní gril

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Severin PG8564 stolní gril

Stolní gril PG8564 od Severina, grilujte zábavu v kuchyni nebo přímo u stolu. Nastavitelný termostat Ovládání lamp Dvoudílná ochrana proti větru z nerezové oceli (výška: 4 cm). Grilovací plocha cca 50 x 30 cm: 1/3 hladká a 2/3 drážkovaná.Stolní gril Severin je všestranný kuchyňský spotřebič, který umožňuje grilování v potravinách v kuchyni nebo přímo u stolu. Díky kombinované grilovací desce s hladkým a drážkovaným povrchem můžete grilovat všechny druhy potravin, jako je maso, mořské plody a mnoho dalšího.Další výhodou tohoto stolního grilu je zdravé vaření, protože grilovací deska vyžaduje malý přísun tuku a snižuje se tvorba kouře. Otočné tlačítko s LED podsvícením umožňuje plynulé nastavení teploty až do 230 °C, což znamená, že gril je rychle připraven k použití.Deska stolního grilu je vyrobena z hliníkového tlakového odlitku s nepřilnavým povrchem, který nabízí grilovací plochu cca. 1 500 cm². Zařízení se také snadno čistí, protože grilovací deska, miska na fatopfing a ochrana proti větru jsou odnímatelné.Dalšími vlastnostmi tohoto stolního grilu jsou nastavitelný termostat, kontrolka a dvoudílný větrný gril z nerezové oceli o výšce 4 cm. Grilovací plocha má rozměry cca 50 x 30 cm a je hladká v poměru 1/3 a 2/3.Celkově stolní gril Severin nabízí skvělý zážitek z grilování pro použití v kuchyni nebo přímo u stolu. Všestranná grilovací deska, rychlá doba ohřevu a snadné čištění dělají z tohoto stolního grilu skvělý nástroj pro milovníky grilování.

Cena: 3 699 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 28. 5. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Severin  (85 produktů)
O výrobci Severin Severin je renomovaný výrobce kvalitního a praktického domácího nábytku a kuchyňských doplňků. V nabídce naleznete… pokračovat o Severin »

Vybrané produkty

Gril Grilování Kuchyn Kuchyně Miska Nerez Ploty Vana Vany Vaření

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
PPL na dobírku 39 Kč