Produktové foto Severin WK4325 rychlovarná konvice

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Severin WK4325 rychlovarná konvice

Rychlovarná konvice Severin WK4325 kombinuje promyšlený design s praktickými funkcemi, což umožňuje nekomplikované a efektivní vaření ve vodě. Díky řadě inteligentních vlastností se toto zařízení stává nepostradatelnou součástí každé kuchyně. Snadné čištění díky sklopnému víku s velkým otvorem. Praktické a pohodlné ovládání 1 rukou. 360° Centrální bezdrátový systém pro bezdrátové použití z libovolného směru.Rychlovarná konvice Severin WK4325 je nejen funkčním kuchyňským pomocníkem, ale také stylovým doplňkem, který vnese do každé kuchyně elegantní nádech. Díky čistým liniím a promyšleným funkcím je nyní vaření ve vodě ještě zábavnější.Čištění je obzvláště snadné díky sklopnému víku s velkým otvorem. Konvici tak snadno vyčistíte zevnitř a zajistíte hygienickou kvalitu pitné vody. Díky této praktické funkci je Severin WK4325 společníkem v každodenním životě, který se snadno udržuje.Ovládání 1 rukou umožňuje pohodlné a nekomplikované uživatelské prostředí. Intuitivní design umožňuje konvici otevřít a ovládat konvici - ideální, pokud spěcháte nebo chcete mezitím dělat jiné úkoly.Díky 360° centrálnímu akumulátorovému systému nabízí konvice maximální flexibilitu. Umístěte konvici na základnu zařízení z každého směru, aniž byste se museli obávat otravných kabelů. Díky této svobodě umístění je Severin WK4325 velmi uživatelsky přívětivý.Velkorysá kapacita 1,7 litru umožňuje ohřát vodu na několik šálků nebo dokonce celou konvici čaje nebo kávy najednou. Jste tak vždy dobře vybaveni, ať už na útulný odpolední čaj nebo ranní kávu s přáteli.S výkonem 2200 W ohřeje Severin WK4325 vodu během chvilky, takže na svůj milovaný čaj nebo kávu nemusíte dlouho čekat. Tato konvice kombinuje atraktivní design s praktickými funkcemi a stává se tak nepostradatelným kuchyňským náčiním do každé domácnosti.

Cena: 819 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Severin  (85 produktů)
O výrobci Severin Severin je renomovaný výrobce kvalitního a praktického domácího nábytku a kuchyňských doplňků. V nabídce naleznete… pokračovat o Severin »

Vybrané produkty

Gant Konvice Kuchyn Kuchyně Mula Nábytek Rošt Rychlovarná konvice Toto Vany Vaření Varná konvice

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
PPL 99 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč