Produktové foto Paulmann Paulmann MaxLED 250 základní sada IP44 CCT ZigBee 3m

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Paulmann Paulmann MaxLED 250 základní sada IP44 CCT ZigBee 3m

Základní sada kompatibilní se ZigBee: LED pásek MaxLED 250 s napájecí jednotkou a řídicí jednotkou, změna barvy CCT, stmívatelný Ti, kteří již provozují systém Smart Home založený na ZigBee, mohou tuto základní sadu LED pásku MaxLED 250 přímo integrovat a chytře ovládat všechny funkce. Jinak je most od společnosti Paulmann k dispozici samostatně prostřednictvím příslušenství: smik gateway včetně bezplatné aplikace pro iOS a Android. Po integraci lze osvětlení MaxLED přepínat pomocí chytrého telefonu nebo hlasového asistenta (Amazon Alexa), lze ztlumit jas a měnit teplotu barev. Alternativou ke klasickému můstku je takzvaný ruční vysílač ZigBee od společnosti Paulmann. Zde je k dispozici jak nástěnný vypínač se dvěma kontakty, tak dálkový ovladač Gent, s nímž je možné ovládání bez můstku. Tyto produkty jsou k dispozici také jako příslušenství. Rychlou a snadnou instalaci zajišťují také zásuvné spoje a samolepicí spodní strana. Díky stupni krytí IP44 je svítidlo MaxLED chráněno také proti stříkající vodě. Technické vlastnosti / kompatibilita: - Kompletní sada včetně LED pásku a napájecí jednotky - Možnost rozšíření (viz příslušenství) - ZigBee 3.0 kompatibilní - kompatibilní s dálkovým ovladačem a nástěnným vypínačem Paulmann Smart Home (viz příslušenství) - kompatibilní se systémy Smart Home založenými na ZigBee, jako je Philips Hue nebo IKEA Tradfri - stmívatelný a s nastavitelnou teplotou barev (po integraci do systému Smart Home) - lepicí zadní strana, zásuvný systém pro snadnou instalaci a možnost zkrácení podle potřeby - flexibilní materiál pro použití na rovných nebo zakřivených površích Poznámka: Pro použití inteligentního ovládání světla (stmívání, CCT, ovládání přes aplikaci atd.) je nutný samostatný LED pásek ZigBee.), je nezbytně nutný samostatný můstek ZigBee nebo ruční vysílač ZigBee (viz příslušenství)

Cena: 1 659 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 7. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Paulmann  (912 produktů)
O výrobci Paulmann Německá značka Paulmann vyrábí designová svítidla vysoké kvality. Dává si záležet na moderním vzhledu a zaměřuje se i… pokračovat o Paulmann »
EAN 4000870788691

Vybrané produkty

Ip44 Lampy Matrace Osvětlení Postele Rošt Světla Vany Vypínač Vypínače