Produktové foto Paulmann Paulmann MaxLED 250 základní sada IP44 RGBW ZigBee 3m

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Paulmann Paulmann MaxLED 250 základní sada IP44 RGBW ZigBee 3m

LED pásek MaxLED 250 v základní sadě s ovladačem stmívání/spínání kompatibilním se ZigBee a funkcí změny barev RGBW Vše potřebné pro integraci do systému inteligentní domácnosti je již obsaženo v základní sadě LED pásku MaxLED 250 RGBW. O napájení i připojení je postaráno. Tato praktická sada obsahuje kromě LED pásku také napájecí jednotku a řídicí jednotku pro stmívání a spínání na bázi ZigBee. Díky zásuvným spojům je instalace rychlá a svítidlo MaxLed je navíc chráněno proti stříkající vodě. Ke ztlumení jasu a nastavení barvy světla je zapotřebí samostatný můstek. Brána smik od společnosti Paulmann, která je k dispozici samostatně jako příslušenství, nabízí bezplatnou aplikaci pro systémy Android a iOS. Lze jej také spárovat s Amazon Alexa a ovládat vše hlasovými příkazy. Integrace do stávajícího systému chytré domácnosti podporujícího ZigBee od jiných výrobců je však také možná. S dálkovým ovladačem Gent nebo nástěnným spínačem pro 2 kontakty od společnosti Paulmann na bázi ZigBee je opět možné inteligentní ovládání osvětlení bez dalšího můstku. V tomto případě je třeba upustit pouze od ovládání prostřednictvím aplikace. Tyto ruční vysílače Smart Home jsou k dispozici také samostatně v příslušenství. Technické vlastnosti / kompatibilita: - ZigBee 3.0 kompatibilní - rozšiřitelný (viz příslušenství) - kompatibilní s dálkovým ovládáním a nástěnným vypínačem Paulmann Smart Home (viz příslušenství) - kompatibilní se systémy Smart Home založenými na ZigBee, jako je Philips Hue nebo IKEA Tradfri - stmívatelný - nastavitelná barva světla (po integraci do systému Smart Home) - lepicí zadní strana, zásuvný systém pro snadnou instalaci a možnost zkrácení podle potřeby - flexibilní materiál pro použití na rovných nebo zakřivených površích Poznámka: Pro použití inteligentního ovládání světla (stmívání, změna barvy, ovládání prostřednictvím aplikace atd.) je nutný samostatný vysílač ZigBee.), je nezbytně nutný samostatný můstek ZigBee nebo ruční vysílač ZigBee (viz příslušenství)

Cena: 1 931 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 6. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Paulmann  (912 produktů)
O výrobci Paulmann Německá značka Paulmann vyrábí designová svítidla vysoké kvality. Dává si záležet na moderním vzhledu a zaměřuje se i… pokračovat o Paulmann »
EAN 4000870788660

Vybrané produkty

Ip44 Lampy Matrace Osvětlení Postele Rošt Světla Vypínač Vypínače