Produktové foto Philips Listra venkovní nástěnné svítidlo E27 max. 25W bez zdroje, černá

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Philips Listra venkovní nástěnné svítidlo E27 max. 25W bez zdroje, černá

Nástěnná lampa se spodním uchycením LISTRA z kolekce venkovního osvětlení značky Philips Vás nadchne svým moderním designem, který skvěle doplní každý kout Vaší zahrady. Ideální volba k osvícení terasy, balkonu či vstupních dveří. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů s prémiovou povrchovou úpravou. Díky vysokému krytí IP44 je chráněna před stříkající vodou, rzí a prachem. Tělo svítidla je zhotoveno z odolného hliníku s černou povrchovou úpravou a je doplněno o čirý skleněný difuzor skrývající patici E27 pro žárovku o max. příkonu 1 x 25 W (zdroj není součástí balení). Doporučujeme zvolit LED filamentovou žárovku s dlouhou živostností a nízkou spotřebou elektrické energie. Můžete použít stmívatelný i nestmívatelný zdroj. Stínidlo vyzařuje světlo do všech stran. Je určeno k napájení ze sítě na 220-240 V.

Cena: 1 529 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 14. 5. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Philips  (377 produktů)
O výrobci Philips Philips je přední světový výrobce osvětlovací techniky, který se zaměřuje na inovativní a energeticky účinná světelná… pokračovat o Philips »

Vybrané produkty

Balkon Černá Ip44 Lampy Ment Osvětlení Skleněný Světlo Svítidla

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
PPL 99 Kč
PPL na dobírku 138 Kč