Produktové foto Foscarini Foscarini MyLight Satellight LED závěsné svítidlo

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Foscarini Foscarini MyLight Satellight LED závěsné svítidlo

Úvod Světla Lustry a závěsná svítidla

Design se snoubí s chytrou technologií - závěsné LED svítidlo Satellight MyLight, které lze ovládat pomocí aplikace Stínidlo z průhledného, ručně foukaného skla a bílá skleněná koule jsou dvě součásti, které v podstatě tvoří design závěsného LED svítidla Satellight od společnosti Foscarini. Skleněná koule ukrývá moderní LED technologii, která je navíc vybavena rozhraním Casambi. To znamená, že svítidlo Satellight lze pohodlně ovládat a stmívat moderním způsobem pomocí aplikace přes Bluetooth, stejně jako všechna ostatní svítidla z kolekce Foscarini MyLight. Kromě inteligentní technologie zaujme závěsné svítidlo Satellight také svým speciálním designem, který vytvořil designér Eugeni Quitllet. Ve své první spolupráci s benátským výrobcem svítidel Foscarini vytvořil Quitllet svítidlo, které po rozsvícení působí dojmem malého měsíce vznášejícího se ve vesmíru přímo pod skleněným zvonem. Beztíže je jeho velkou vášní, která je zde působivě zdůrazněna v podobě zdánlivě se vznášející koule. Speciální funkce/kompatibilita: - ovládání a stmívání pomocí bezplatné aplikace Casambi prostřednictvím chytrého telefonu, tabletu nebo chytrých hodinek - alternativní možnosti ovládání prostřednictvím spínače Casambi Xpress a chytrého spínače (k dispozici samostatně) - lze stále zapínat a vypínat pomocí nástěnného vypínače - není nutné připojení k internetu, protože ovládání prostřednictvím technologie Bluetooth - prostřednictvím aplikace Casambi lze spínat několik světel dohromady ve skupině nebo scéně, a to i časově (funkce časovače)

Cena: 27 122 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 8. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Foscarini  (374 produktů)
O výrobci Foscarini Osvětlení od italské značky Foscarini dodá nový náboj každému interiéru. Je velmi osobité, moderní a kvalitní. Designy… pokračovat o Foscarini »
EAN 8025594107203

Vybrané produkty

Casa Lampy Lustry Rošt Skleněný Svítidla Vypínač Vypínače Záclony Závěs Závěsy