Produktové foto Lucande Lucande Smart LED závěsné svítidlo Squillo černé Tuya RGBW CCT

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Lucande Lucande Smart LED závěsné svítidlo Squillo černé Tuya RGBW CCT

Úvod Světla Lustry a závěsná svítidla

Černé závěsné svítidlo Squillo LED, stmívatelné, RGBW, chytré ovládání přes Tuya Toto moderní designové závěsné svítidlo Squillo od společnosti Lucande se skládá ze širokého prstence, který je připevněn ke kulatému vrchlíku třemi diskrétními kabely a tvoří stínidlo. Černý prstenec, který obsahuje světelný zdroj, vytváří velmi příjemné, neoslňující světlo s širokými možnostmi nastavení. Závěsné svítidlo LED můžete ovládat pomocí dodaného dálkového ovladače nebo prostřednictvím bezplatné aplikace Tuya, která je kompatibilní s mnoha produkty. Kromě stmívání a nastavení barvy světla máte také možnost nastavit scény nebo automatiky a přidat je do konkrétních plánů. Kulatý přídavný zdroj světla, který je integrovaný ve stříšce, může svítit mnoha jasnými barvami. Technické detaily - lze ovládat jak pomocí dálkového ovladače, tak pomocí bezplatné aplikace Tuya - pro chytré ovládání není nutný žádný můstek, rozbočovač nebo podobný prvek - kompatibilní s hlasovými asistenty Amazon Alexa, Google Assistant, Smart Things, Apple Home - plynule stmívatelné pomocí aplikace nebo dálkového ovladače - barva světla plynule nastavitelná pomocí aplikace nebo dálkového ovladače - přídavný světelný zdroj nastavitelný v barvách RGB - frekvence Wifi 2,4 GHz - včetně dálkového ovladače (bez baterií 2 x AAA alkalické)

Cena: 6 999 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 1. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Lucande  (352 produktů)
O výrobci Lucande Stojací lampy, oblíbené lustry, závěsná či nástěnná svítidla do exteriérů i interiérů. Nadčasové provedení, jednoduché… pokračovat o Lucande »
EAN 4251911775549

Vybrané produkty

Lampy Lustry Rošt Světla Světlo Toto Vany Záclony Závěs Závěsy