Produktové foto Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 15,5 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orion Kuchyňský nůž, damašková ocel, 15,5 cm

Tento unikátní a vysoce kvalitní nůž z damaškové oceli s čepelí 15,5 cm je určen pro profesionální i domácí použití. Rukojeť je z pakka dřeva, které je vysoce odolné vůči mechanickému opotřebení i vlhkosti.Nůž má celkovou délku 26,5 cm a ostří 15,5 cm. Jeho čepel je vyrobena z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli (tvrdost 60 HRC – podle Rockwella). Damašková ocel je jedničkou v použití při výrobě kvalitních nožů. Vzniká z 2 ocelí různého složení, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek tak, že vznikne jedinečná struktura čepele s vynikajícími vlastnostmi. Damašková ocel nejen, že tvoří nádhernou kresbu na čepeli nože, ale je i tvrdá, odolná vůči opotřebení, houževnatá, vysoce stabilní a má dlouhou životnost. Krájení je přesné a dokonalé, ať už se pustíte do zpracování a porcování masa, krájení ovoce, zeleniny, bylinek či pečiva.Rukojeť nože je vyrobena z pakka dřeva, což je tlakově zpracovaný kompozit dřeva a pryskyřice, který je stabilní, tepelně a vlhkostně odolný i vůči mechanickému opotřebení. Nůž stačí po použití umýt v teplé vodě se saponátem, opláchnout a osušit, není vhodný do myčky. Pozor, nůž je velmi ostrý, používejte pouze ke krájení potravin. V případě nutnosti nabroušení ostří použijte kuchyňský brousek či ocílku.

Cena: 599 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orion  (1292 produktů)
O výrobci Orion Orion je značka, která přináší širokou škálu kvalitního nábytku a bytových doplňků do každé domácnosti. Od romantických… pokračovat o Orion »

Vybrané produkty

Asko Brousek Kuchyn Kuchyně Matrace Nože Ovoce Postele Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
PPL 99 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč