Produktové foto Orava Stomafresh-05 ústní a zubní sprcha

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orava Stomafresh-05 ústní a zubní sprcha

Čištění zubů běžným zubním kartáčkem nestačí, shodují se zubař a dentální hygienistka. Díky moderní technologii máme nyní v boji proti zubnímu kazu zbraň nejvyššího kalibru - ústní sprchu Orava Stomafresh-05. Je ideálním pomocníkem pro každodenní čištění zubů, dásní a jazyka pro dospělé i dospívající. Tlak vody čistí mezizubní prostory a linii dásní. Odstraňuje plak i v místech, kam je přístup zubního kartáčku obtížný, promazává a zvětšuje dásně. Je vhodný i pro čištění oteklých, zarudlých a bolestivých dásní. Má ergonomicky tvarovanou rukojeť s protiskluzovou úpravou pro pohodlné používání. Je vodotěsný s krytím IPX7 a elektricky bezpečný pro každodenní použití v koupelně.Vodní paprsek s tlakem až 9,8 baru je dostatečně silný, ale zároveň šetrný pro čištění korunek, můstků, zubních implantátů, a dokonce i v případě, že nosíte zubní stroj. Podle svých potřeb si můžete vybrat jeden ze čtyř režimů čištění - Standardní (Normal), Pulzní pro čištění mezi zuby (Pulse), Jemný pro jemnou a citlivou masáž dásní (Soft) a Silný pro silnou masáž dásní (Power). Režimy čištění můžete pohodlně přepínat jediným tlačítkem.Součástí těla tohoto zubního přístroje je nádržka na vodu o objemu 310 ml, která vystačí na 1 minutu důkladné zubní hygieny. Zubní lékaři doporučují alespoň 2 minuty pečlivé dentální hygieny - během ranního nebo večerního čištění tak můžete zásobník na vodu naplnit až dvakrát.V balení výrobku najdete dvě standardní trysky na čištění zubů, dvě trysky na čištění jazyka a jednu trysku se zubním kartáčkem. Ústní sprchu tak můžete používat se svou láskou, základna zůstává stejná, pouze vyměníte rukojeti trysek. Po 6 měsících používání doporučujeme trysky vyměnit.

Cena: 1 009 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orava  (71 produktů)
O výrobci Orava Orava je inovativní značka, která přináší širokou škálu kvalitních domácích spotřebičů a elektroniky. Od multifunkčních… pokračovat o Orava »

Vybrané produkty

Asko Prostor Rošt Sprcha

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
PPL 99 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč