Produktové foto Matrace ze studené pěny BODYSOUL 90x200cm,H2/H3,V:19cm

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Matrace ze studené pěny BODYSOUL 90x200cm,H2/H3,V:19cm

Úvod Pokoje Ložnice Matrace

Tato oboustranná matrace ze studené pěny vám nabízí dokonalý doplněk k posteli a zaručuje optimální pohodlí při ležení.Přibližně 90 x 200 cm (Š x D) 7-zónová oboustranná matrace se díky drážkám a 3D konturám v jádru matrace dokonale přizpůsobí vašemu tělu, a tím zajistí ergonomickou polohu na spaní.Kromě toho je matrace s jádrem ze studené pěny oboustranná a má různé úrovně tvrdosti H2 (střední) a H3 (tvrdá).Matrace ze studené pěny je prodyšná, testovaná na škodlivé látky a vhodná pro nastavitelné lamelové rošty.Je vybaven dvojitě prošívaným potahem ze 100% polyesteru v bílé barvě. Lze prát v pračce při teplotě do 60 °C a je vhodný k sušení v bubnové sušičce. Díky tomu je matrace ideální pro lidi s alergií na domácí prach.

Cena: 4 799 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9500 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 200/90/
COLOR bílá
Doplňující popis potah snímatelný/pratelný, prošívaná spodní a horní strana, vhodné pro alergiky na prach, oboustranné, optimální větrání, vhodné pro nastavitelné rošty, prodyšné, testováno na škodlivé látky, výběr stupně tvrdosti pro obě strany, oboustranná matrace
Doprava zdarma ANO
Originální cena 4 799 Kč
EAN 4250149914508

Vybrané produkty

Látky Matrace Postele Rošt Vana Vany