Produktové foto Leifheit Žehlící prkno Air Board M BLACK Plus NF

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Leifheit Žehlící prkno Air Board M BLACK Plus NF

Žehlete snadno a efektivně! Díky ultralehké žehlicí ploše (120 x 38 cm), která je vyrobená ze speciálních syntetických materiálů, které jsou odolné vůči rezi a díky speciální Thermo Reflect potahu tohoto prkna vyžehlíte vaše oblečení mnohem rychleji. Thermo reflekt technologie vám zajistí odraz páry a tepla, a tak je prádlo žehleno oboustranně zároveň. Potah je bavlněný a certifikovaný Oeko Tex.Výška tohoto žehlícího prkna je nastavitelná mezi 76 a 100 cm. Je vyrobené z ultralehkých syntetických materiálů, což zajistí snadnou složení i přepravu. Zároveň má extra stabilní rám a po zatlačení na povrch se prkno dokáže přižpůsobit i nerovné podlaze.Velmi praktická je i odkládácí plocha pro žehličku disponující zásuvkou a držákem el.šňůry.

Cena: 1 899 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 28. 5. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Leifheit  (96 produktů)
O výrobci Leifheit Leifheit je renomovaný výrobce domácích potřeb a nábytku, který se specializuje na kvalitní a inovativní produkty pro… pokračovat o Leifheit »

Vybrané produkty

Matrace Postele Prádlo Vany Žehlící prkno

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 39 Kč
GLS na dobírku 148 Kč