Produktové foto Orava Taurus-2 šnekový odšťavňovač

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orava Taurus-2 šnekový odšťavňovač

Nízkootáčkový odšťavňovač ovoce a zeleniny Orava Taurus-2 precizně odšťavňuje vitaminové bomby a získává z nich maximum vitamínů a chuti. Jedná se o revoluční způsob domácího odšťavňování: ovoce a zeleninu lisuje jako mlýnek na maso, čímž z nich získá mnohem více šťávy, která obsahuje až 10krát více biologicky aktivních látek ve srovnání se šťávou odšťavněnou vysokootáčkovým odstředivým odšťavňovačem. Takto získaná šťáva má vysoký obsah vlákniny, která podporuje zdravé trávení. Kromě toho při tomto způsobu odšťavňování nedochází k oxidaci, takže vitaminy obsažené ve zdravé šťávě, včetně vitaminu C, se rychle nezkazí. Ovoce a zeleninu Taurus-1 lisuje jako mlýnek na maso, takže z nich získává maximum energie, vitamínů a chuti. Šťáva obsahuje dostatek vlákniny z dužiny, má až 10x více biologicky aktivních látek a protože při lisování nedochází k oxidaci, v zdravých doušcích se neznehodnocuje ani vitamín C, jak je to běžné při odšťavňování vysokootáčkovými odšťavňovači. Orava Taurus-1 má velkou podávací trubici / otvor na vkládání. Vejde do něj i celé jablko, takže se vyhnete pracnému krájení ovoce a zeleniny na malé kousky. Orava Taurus-1 je vybaven funkcí zpětného chodu. Tento reverzní chod motoru brání ucpání i u odstavování extra velkých porcích ovoce a zeleniny. I bez potřeby průběžného čištění a rozebírání lisu mezi jednotlivými dávkami tak snadno a rychle odšťavníte litry zdravého moku pro celou rodinu. Víte, že šťáva odšťavená odšťavňovači fungujícími na bázi lisu, která se získává pouze mechanickým tlakem, obsahuje až desetkrát více biologicky aktivních látek než ta, kterou jste získali odšťavňováním z klasických vysokootáčkových odstředivých odšťavňovačů?

Cena: 2 359 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orava  (71 produktů)
O výrobci Orava Orava je inovativní značka, která přináší širokou škálu kvalitních domácích spotřebičů a elektroniky. Od multifunkčních… pokračovat o Orava »

Vybrané produkty

Ovoce Šnek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 39 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč