Produktové foto Orava SE-302 kuchyňský sekáček

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orava SE-302 kuchyňský sekáček

Krájení ingrediencí na saláty trvá dlouho. Pokud vás při vaření žene křik hladových, urychlete a usnadněte si práci a sáhněte po multifunkčním sekáčku a mixéru Orava SE-302 2 v 1. To, co ručně trvá dlouhé minuty, zvládne tento pomocník nakrájet za pár vteřin. Díky extra ostrým nerezovým sekacím nožům rychle a s přesností chirurga najemno nakrájí ovoce a zeleninu na zdravé saláty, maso na sekanou, houby na segedín a ořechy na koláč nebo snídaňové müsli. Nebojí se ani ledu a na konci náročného dne z něj vyrobí kostky pro osvěžení dlouhých nápojů. Kromě jemného sekání zvládne perfektně rozmixovat všechny ingredience na omáčky, salátové dresinky, domácí majonézu a chutné pomazánky. Pracuje ve dvou rychlostech, které lze snadno regulovat na horní straně přístroje. Využitelný objem skleněné nádoby je 600 ml, a přestože ho budete pro jeho schopnosti využívat často, díky příkonu pouhých 500 W nebude ve vaší domácnosti žroutem energie. Abyste měli jistotu, že se při náročné práci na pracovní desce nepohne ani o píď, stojí na protiskluzových gumových nožičkách. Až skončíte, jeho skleněnou mísu s antikorozními noži snadno umyjete v myčce nádobí. Díky svým kompaktním rozměrům nezabere mnoho místa, a je proto skvělou alternativou velkých domácích spotřebičů pro menší kuchyně nebo chaty.

Cena: 699 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orava  (72 produktů)
O výrobci Orava Orava je inovativní značka, která přináší širokou škálu kvalitních domácích spotřebičů a elektroniky. Od multifunkčních… pokračovat o Orava »

Vybrané produkty

Antik Kuchyn Kuchyně Mixer Nábytek Nádobí Nerez Ořech Ovoce Pracovní Vaření

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 99 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč