Produktové foto DOMO DO7354M sálavý topný infrapanel Mica

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

DOMO DO7354M sálavý topný infrapanel Mica

Topný panel se sálovou technologií Mica (slídový panel) vyzařuje infračervené záření podobné slunečnímu. Záření z panelu ohřívá celou místnost i vzduch v jeho okolí najednou a zahřeje i přímo vás podobně jako slunce. Tato technologie ohřevu nezpůsobuje víření prachu jako běžná topení a vykazuje také vysokou bezpečnost použití. Díky dodatečnému jištění proti stříkající vodě můžete topný panel pověsit, nebo postavit i do koupelny. Má nastavitelný termostat na 2 stupně výkonu (750 W a 1500 W). Disponuje funkcí ochrany proti přehřátí a vypnutí při převrhnutí. Přístroj topí již do 2 minut od jeho zapnutí. Neprodukuje žádný hluk a lze jej zavěsit i na zeď. Má i jištění IP24 proti stříkající vodě pro použití v koupelně.

Cena: 3 389 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Domo  (83 produktů)
O výrobci Domo Domo je značka, která přináší inovace do každé domácnosti. S širokou nabídkou kuchyňských pomocníků, od horkovzdušných… pokračovat o Domo »

Vybrané produkty

Koupelny Koupelny Záclony Závěs Závěsy

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 39 Kč
GLS na dobírku 148 Kč