Produktové foto ECG RK 1759 Classica Grigorio rychlovarná konvice

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

ECG RK 1759 Classica Grigorio rychlovarná konvice

Usnadněte si každodenní přípravu čaje a kávy s elegantní rychlovarnou konvicí ECG RK 1759 Classica. Tento sympatický malý spotřebič se může pochlubit objemem 1,7 litru, takže v něm bez potíží nachystáte horký nápoj pro celou rodinu. Také vás potěší skrytým topným tělesem, které je zárukou bezproblémové údržby. A aby toho nebylo málo, také disponuje vyjímatelným a omyvatelným filtrem, který konvici chrání před zbytky vodního kamene. Naprostou samozřejmostí je u této konvice i oboustranný ukazatel vodní hladiny, světelná signalizace provozu nebo integrované tlačítko pro rychlé otevírání víka. Rychlovarná konvice ECG RK 1759 Classica vás potěší i kvalitním zpracováním, které zaručuje její spolehlivé, pohodlné i bezpečné používání. Samo za sebe hovoří provedení z odolného a zdravotně nezávadného plastu, kvalitní středový konektor i třeba 360° otočná základna s navíjením kabelu. Abyste se při přípravě čaje či kávy zbytečně neopařili, disponuje konvice i tepelně izolovanou rukojetí a bezpečnostním zajištěním víka v uzavřené poloze. Kromě toho se pak o bezpečný chod spotřebiče stará i integrovaná ochrana proti přehřátí a také funkce automatického vypnutí (v případě zapnutí bez vody, dosažení bodu varu nebo vyjmutí konvice ze základny).

Cena: 399 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce ECG  (53 produktů)
O výrobci ECG ECG je renomovaný výrobce kuchyňských spotřebičů, který klade důraz na kvalitu, inovace a design. V nabídce naleznete… pokračovat o ECG »

Vybrané produkty

Gant Konvice Matrace Postele Rošt Rychlovarná konvice Vana Varná konvice

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 99 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč