Produktové foto Concept DF2011 aroma difuzér Perfect Air Dark wood

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Concept DF2011 aroma difuzér Perfect Air Dark wood

Atraktivní aroma difuzér Concept DF2011 okouzlí svými funkcemi. Kromě aromaterapie ho můžete využít jako zvlhčovač, Bluetooth reproduktor nebo budík. S nádobkou o objemu 300 ml nabízí až 10 h nepřetržitého provozu. I přes svůj minimalistický design je vhodný do místností o velikosti až 50 m2. Je zpracován z kvalitního antibakteriálního materiálu, který zaručuje bezpečný provoz. Užijte si relaxaci s aroma difuzérem opravdu naplno. Propojte ho přes Bluetooth s vaším chytrým telefonem nebo tabletem a v okamžiku získáte reproduktor, přes který si můžete přehrávat oblíbenou hudbu, rádio nebo audioknihy. Esenciální oleje vám pomohou k lepší náladě, uvolní vaši mysl, zlepší spánek a také uleví od zdravotních komplikací. Stačí přidat pár kapek do nádržky a užívat si příjemné atmosféry. Vůně eukalyptu např. pomůže od bolesti hlavy, uvolní dýchací cesty a celkově podpoří váš imunitní systém; vůně levandule zkvalitní váš spánek a vůně máty či citronely odpudí mouchy a komáry. Trpíte v zimě často nachlazením nebo celoročními alergiemi? Jedním z důvodů může být suchý vzduch ve vašem bytě či kanceláři. Nízká vlhkost zvyšuje riziko respiračních onemocnění, zhoršuje alergie, astma a může mít vliv na celkovou únavu organismu. Aroma difuzér Concept DF2011 přináší okamžitou pomoc. Bez použití aromatických olejů slouží jako běžný zvlhčovač, který do místnosti vypouští jemnou mlhovinu, a tím vzduch zvlhčí a osvěží. Aroma difuzér DF2011 je vybaven jemným osvětlením, takže ho můžete využívat jako noční světlo nebo si zpříjemnit chvilky vašeho odpočinku. Nabízí 7 barevných odstínů s možností vzájemného prolínání nebo zafixování oblíbené barvy. Tichý provoz aroma difuzéru oceníte zejména během spánku a relaxace, kdy si můžete nastavit také časovač s možností vypnutí po 1, 3 nebo 5 hodinách.

Cena: 1 199 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 30. 4. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Concept  (67 produktů)
O výrobci Concept Concept je dynamická značka, která se zaměřuje na inovativní a praktické výrobky pro domácnost. V její široké nabídce… pokračovat o Concept »

Vybrané produkty

Aroma difuzér Budíky Difuzér Hodiny Kate Lampy Lina Matrace Osvětlení Světlo Zahradní nábytek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 95 Kč
ČP na dobírku 134 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 59 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 98 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 99 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč