Produktové foto Kvalitex Saténové prostěradlo Luxury collection černá, 100 x 200 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Kvalitex Saténové prostěradlo Luxury collection černá, 100 x 200 cm

Saténové prostěradlo je součástí kolekce LUXURY COLLECTION. Vyrobeno je z bavlněného materiálu a díky tomu je hřejivé a velmi příjemné na omak. Prostěradlo z bavlněného saténu vyniká decentním leskem a působí velmi luxusně.Tkanina, ze které se prostěradlo vyrábí, je vyrobena atlasovou vazbou a díky této vazbě má tkanina vysokou pevnost. U tkaniny atlasové vazby je vysoká hustota přízí a to až dvojnásobek oproti běžným plátnovým tkaninám určených pro výrobu lůžkovin.Saténová prostěradla jsou vyrobena jako napínací a to s gumou všitou do tunýlku po obvodě celého prostěradla. Tato technologie šití prostěradel je vhodná hlavně také pro snadnou manipulaci a pro stabilitu prostěradla na lůžku. Další výhodou tohoto šití je snadná výměna gumy v případě přetrhnutí.Před prvním použitím prosím prostěradlo vyperte. Nedoporučujeme prostěradlo sušit v sušičce, ale pokud přesto chcete použít sušičku, zvolte delší program s nižší teplotou sušení. Saténové bavlněné prostěradlo má snadno žehlivou úpravu, tedy se nemačká jako klasické hladké bavlněné prostěradlo a jeho žehlení je daleko snadnější. Z důvodu snadného žehlení doporučujeme prostěradlo žehlit trochu navlhčené.Vhodné pro matrace s výškou maximálně 22 cm.

Cena: 499 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Kvalitex  (73 produktů)
O výrobci Kvalitex Kvalitex je značka, která přináší kvalitu a pohodlí do vašeho domova prostřednictvím široké nabídky ložního textilu.… pokračovat o Kvalitex »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 105 Kč
ČP na dobírku 144 Kč
PPL ParcelShop 49 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 88 Kč
ČP na poštu 89 Kč
ČP na poštu s dobírkou 128 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 69 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 108 Kč
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
PPL 95 Kč
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 134 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč