Produktové foto Rabalux 71043 stropní ventilátor se světlem Cadmus, černá

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Rabalux 71043 stropní ventilátor se světlem Cadmus, černá

Stropní svítidlo Cadmus s ventilátorem doporučujeme pro fanoušky industriálního stylu, kteří jsou zároveň fanoušky praktických řešení. Tento model 2v1 může být skvělým pomocníkem v moderním obývacím pokoji, zejména během teplých letních dnů. Celokovová černá lampa je vyrobena s malým kulatým dekorativním podstavcem. K tomu je připojen ventilátor a také tři horizontálně umístěné stínítko svítidel. Cadmus lze použít se třemi světelnými zdroji E27, každý s maximálním výkonem 25 W. Jelikož žárovky nejsou zakryty stínítkem, vyplatí se tento model použít s estetickými žárovkami jiného tvaru, než je obvyklé. Motor vestavěného ventilátoru vybavený třemi průhlednými lopatkami má výkon 20 W, rychlost 1350 otáček za minutu a hlučnost 49,8 dB. Ventilátor je vhodný pro chlazení místnosti 8-15 m2. Rozměry stropního svítidla Cadmus: průměr 480 mm, montážní průměr 150 mm a vzdálenost od stropu 165 mm.

Cena: 2 609 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Rabalux  (251 produktů)
O výrobci Rabalux Rabalux je renomovaný výrobce svítidel, který přináší širokou škálu osvětlení pro každý interiér. Od industriálních… pokračovat o Rabalux »

Vybrané produkty

Černá Lampy Rabalux Stropní svítidlo Stropní ventilátor Svítidla Ventilátor Žárovka Žárovky

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu 95 Kč
ČP na poštu s dobírkou 134 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
GLS 109 Kč
PPL na dobírku 39 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD 59 Kč
DPD na dobírku 98 Kč