Produktové foto Dávkovač mýdla z nerezové oceli ve stříbrné barvě 295 ml - simplehuman

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Dávkovač mýdla z nerezové oceli ve stříbrné barvě 295 ml - simplehuman

Úvod Pokoje Koupelna Vybavení do koupelny

Tento ruční dávkovač mýdla od značky simplehuman je navržen do posledního detailu. Zatímco velká trubice pumpičky umožňuje lepší průtok mýdla či dezinfekce, a to bez ohledu na jeho hustotu, kuličková ložiska umístěná v čerpadle zabraňují vniknutí vzduchu, díky čemuž nedochází k odkapávání, úniku i vysychání mýdla. Zároveň představuje udržitelnou alternativu nad jednorázovými plastovými dávkovači - vzhledem ke své odolnosti bez obtíží vydrží více než 150 000 pumpiček, což představuje přibližně 15 pumpiček denně po dobu 27 let. Jeho nerezobý povrch je navíc chráněn neviditelnou vrstou odolnou proti otiskům prstů, která je mimo jiné napuštěna prostředkem Agion®️ inhibující růst bakterií, hub a plísní.

Cena: 1 649 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 23. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz

Vybrané produkty

Dávkovač mýdla Nerez Rošt