Produktové foto Zavařovací sklenice na dětskou výživu 6ks 190 ml - Kilner

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Zavařovací sklenice na dětskou výživu 6ks 190 ml - Kilner

Dětské dózy Kilner® jsou ideální pro uchovávání domácí dětské výživy ve skle, nikoli v plastu. Ideální pro dávkové vaření domácích zdravých pyré pro kojence nebo malé děti. Vlastní výroba vám umožní kontrolovat všechny přísady, zejména hladinu cukru a soli. Snadno stlačitelná silikonová víčka jsou vzduchotěsná a nepropustná, takže je můžete vzít s sebou na cesty. Sada obsahuje tři různá barevná víčka: fialová, žlutá a tyrkysová spolu s lepicími štítky pro doložení data spotřeby. Tyto sklenice lze skladovat v lednici/mrazáku a jsou vhodné pro ohřev v mikrovlnné troubě za předpokladu, že je obsah zcela rozmrazený (podle pokynů v návodu k použití). Pro zachování dekorace doporučujeme skleněnou nádobu mýt ručně. Sada obsahuje: 6 x 190 ml sklenice Kilner®, 6 x silikonová víčka Každá sklenice je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu sodnovápenatého skla s nedotčenou čistotou a konzistentní tloušťkou stěny, která nezaručuje žádná slabá místa. Skleněná nádoba je vhodná do myčky nádobí. Šroubovací víko by se mělo mýt pouze ručně a ihned osušit. Sklo je nejlepší pro skladování / konzervování a přepravu potravin a nápojů. Je vyroben z přírodních ingrediencí, takže do jídla nemohou uniknout žádné škodlivé chemikálie nebo toxiny. Sklo neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy, chutě ani skvrny. Sklo je nejen zdravější variantou, ale je vyrobeno tak, aby vydrželo a nikdy nebylo na jedno použití. Kilner® pokračuje v řešení plastového odpadu s naším étosem. Originální nádoba Kilner®, kterou vynalezli John Kilner and Co. v Anglii, je dnes stejně milovaná a úspěšná jako před více než 180 lety. Naše rozmanitá produktová řada poskytuje jednoduchá řešení pro konzervaci, přípravu potravin, skladování a konzumaci na cestách za použití vysoce kvalitních materiálů, to vše je ověřeno ikonickým logem značky Kilner®.

Cena: 859 Kč

   Koupit na Bonami.cz