Produktové foto Bílo-černý výhřevný polštář Cosi, 40 x 60 cm

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Bílo-černý výhřevný polštář Cosi, 40 x 60 cm

Výhřevné polštářky Cosi jsou vybaveny důmyslným systémem, který vám přinese kýženou dávku tepla. Je zde zabudován infračervený ohřev, který je rozveden do celé plochy polštáře. Funguje na dobíjecí baterii, která je šikovně schovaná uvnitř polštáře. Díky tomu nepotřebujete žádný přívodní kabel a zásuvku. Můžete si zvolit 3 různé teploty zahřívání, a to díky tlačítku, které aktivuje topný článek. Nastavitelné teploty: nízká 38 ° C, střední 45 ° C, vysoká 50 ° C Výhodou polštářů Cosi je i skutečnost, že zahřívají vaše tělo přímo, a tím neztrácíte teplo do okolního prostředí. To pak přispívá k celkovému šetření energie. Tyto kvalitní kousky jsou vyrobeny z látky Sunbrella, která je vhodná zejména pro venkovní použití a vzdoruje UV záření i plísním.

Cena: 3 990 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 10. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce COSI  (22 produktů)
O výrobci COSI COSI je inovativní značka, která přináší styl a teplou atmosféru do vašeho exteriéru. S naší širokou nabídkou plynových… pokračovat o COSI »

Vybrané produkty

Látky Ploty Polštář Polštáře Polštářky Rošt Vana