Produktové foto Broil King Crown 310

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Broil King Crown 310

Plynový gril Broil King Crown 310 je nový gril pro sezonu 2022. Disponuje čtyřmi hlavními nerezovými hořáky a úctyhodnou grilovací plochou 64 x 45 cm. Grilovací rošty jsou litinové a dělené na 3 části. Součástí je i menší vyvýšený ocelový posmaltovaný "dohřívací" rošt. Spodní vana grilu je z odlitku hliníkové slitiny, takže se dobře čistí a gril je tak velmi stabilní.

Víko grilu je dvouplášťové, což zajišťuje dodatečnou izolaci grilovací komory a zároveň brání vypalování smaltu na víku. Boční police jsou sklopné, což oceníte v případě skladování a manipulace. Dále můžete prozkoumat jednotlivé prvky grilu detailněji...

Oboustranné litinové rošty
Silné litinové oboustranné rošty velmi dobře akumulují a roznášejí teplo. Při kontaktu s chladným masem nedojde k velkému poklesu jejich teploty v místě vzájemného kontaktu roštu a masa. Nedojde tak k uvolnění šťáv a maso zůstává šťavnaté a křehké. Litinové rošty na grilech Broil King jsou navíc použitelné z obou stran a s možností použití ve skloněném poloze. „Ostrá“ strana roštu je nejlepší na steaky a plochá se žlábkem na zeleninu a další drobnější potraviny. Rošty jsou u tohoto modelu dodávány ve 2 kusech dělené v poměru 2/3 + 1/3 šíře grilovací plochy.

Grilovací vana ze slitiny hliníku
Konstrukce vany ze slitiny hliníku je zárukou dlouhé životnosti, nulové koroze a snadné údržby. Dno nemá kromě přívodů vzduchu k hořáků žádné další otvory a gril je tak odolnější proti vnějším vlivům (nízké teploty, vítr).

Dvouvrstvé posmaltované víko
Víko grilu je vyrobeno z oceli a na jeho povrchu je kvalitní smaltovaná vrstva. Dvojitý materiál víka zajišťuje lepší tepelnou izolaci grilovacího boxu a navíc díky této konstrukci víko neztrácí svoji původní barvu vlivem žáru.

Skříňka na plynovou láhev
Podvozek grilu umožňuje uskladnění 10 kg plynové láhve. Láhev tak nebude nevzhledně umístěna mimo gril nebo v otevřeném podvozku.

Kryty hořáků Flav-R-Wave ™
Skvělá věc pro dokonalou chuť grilovaných pokrmů. Aromatizéry zakrývají prostor nad hořáky, aby bylo zajištěno rovnoměrné rozložení tepla a odpařování vypékaných šťáv a tuků. Aromatizéry také zabraňují popálení nádobí a odstiňují kapající tuk od hořáků. Zajišťují také udržení teploty v grilu při grilování s otevřeným víkem.

Linear Flow ventily s knoflíky 180 °
Plynulá a jemná regulace výkonu grilu Broil King je s ovládacími knoflíky hračka. Každý hořák má samostatnou regulaci pro optimální nastavení výkonu a také přímého i nepřímého grilování.

Integrované háčky na nářadí
Boční poličky mají na boku integrované háčky na nářadí. Díky tomu máte vše potřebné vždy na dosah ruky.

Sklopné postranní police
V případě, že nemáte na gril dost místa, můžete sklopit boční stolek a tím zmenšit jeho rozměr při „parkování“ v době, kdy ho nepoužíváte.

Elektronické zapalování
Zapálení grilu je velmi snadné díky elektrickému zapalování Sure-Lite™.

Nerezové hořáky
Více než 120 otvorů ve dvou řadách na každém hořáku poskytuje rychlé zahřátí grilu, a to i v zimním období.

Posmaltovaný dohřívací rošt
Nad grilovacím roštem je gril vybaven ještě dalším „patrem“ roštu, které rozšiřuje velikost grilovací plochy a je vhodné pro rozpékání pečiva, přípravu pokrmů nevyžadujících příliš vysokou teplotu nebo jednoduše když potřebujete nechat maso ještě trochu „dojít“. Dráty mřížky jsou navíc vyrobeny tak, aby do nich nezapadla obracečka a jsou posmaltované pro snadnější údržbu.

Otevírání víka Roll-On
Robustní těžké víko je ukotveno blíže ke středu, a tak při otevírání klade minimální odpor. Další výhodou tohoto řešení je to, že víko při otevření přesahuje pouze minimálně za zadní stěnu grilu a není tak nutné mít gril při použití odstavený daleko od zdi.

Uzamykatelná kolečka
Kola jsou opatřena zámkem tak, aby se nemohl gril posunout v nevhodný okamžik při grilování.


Obsah balení

  • hadice s plynovým regulátorem

Video


Záruka

zaruky_obrazek_tabulka_2021


Soubory ke stažení

Návod k montáži

Návod k obsluze

Cena: 16 990 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Broil King  (51 produktů)
O výrobci Broil King Broil King je přední kanadský výrobce grilů a grilovacího příslušenství, který se pyšní dlouholetou tradicí a… pokračovat o Broil King »
Šířka 121 cm
Hloubka 61 cm
Výška 116 cm
Rozměr grilovacího roštu 48 x 44 cm
Barva černá
Materiál grilovacího roštu litina
Odkládací plocha ano
Značky Broil King
Váha 54 kg
Přídavný grilovací rošt ano
Počet hlavních hořáků 3
EAN 062703108384

Vybrané produkty

Dekorace Fotky Gril Grilování Hračka Kate Komody Koupelnové skříňky Kování Láhev Lahve Matrace Ment Nábytek Nádobí Nerez Obraz Obrazy Ploty Police Poličky Postele Prostor Regály Rošt Skříně Skříně Skříňka Stolek Stoly Vana Vany