Produktové foto Moesta BBQ Smokin' PizzaRing - pizza sada pro kotlové grily 57 cm

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Moesta BBQ Smokin' PizzaRing - pizza sada pro kotlové grily 57 cm

Pokud se pizza peče pod poklopem, neustálé otevírání a zavírání kotlového grilu vede ke kolísání teplot. Kotlový gril s nastavovacím prstencem na pizzu udržuje stálou teplotu a cirkulací tepla a zajišťuje optimální přísun tepla z vrchu.

S Moesta BBQ Smokin' PizzaRing můžete svůj kotlový gril proměnit v dokonalou pec na pizzu. Byl vyvinut pro vysokou a konstantní teplotu, takže pizza bude hotová každé 3 minuty. Kromě toho vám přímý pohled na pizzu umožňuje rychle reagovat na proces pečení.

Rozhrňte žhavé dřevěné uhlí pouze v zadní části grilu. Opravdu vysokou teplotu pak vytvoříte přidáním trochy palivového dřeva nebo Moesta PowerBricks. Na žhavé brikety položte max. 3-5 malých kousků palivového dřeva a po cca 5-10 minutách vzrostou ve vašem kotlíkovém grilu s PizzaRingem teploty přes 300°C.

  • Moesta Smokin' PizzaRing se hodí ke standardním kotlovým grilům 57 cm s odnímatelným víkem.

Vše, co potřebujete, je Smokin'PizzaRing, který obsahuje pizza kámen, nastavovací prstenec s výřezem, doraz na pizza kámen, prsten na pizzu a lopatu na pizzu. Tato sada prostě obsahuje vše, co potřebujete k pečení pizzy v kotlovém grilu.

Pizzový kámen Moesta-BBQ je vyroben z cordieritu a je určen velmi vysoké teploty. Výhodou kamene je, že uchovává teplo a následně ho uvolňuje přímo na pizzu.

Pouze Original Smokin' PizzaRing je modulárně rozšiřitelný. Je základem mnoha dalších funkcí ve vašem kotlovém grilu.

  • Rozšiřitelné o rotisserie. Smokin' PizzaRing je již připraven pro montáž Moesta Rotisserie (otočný rožeň)!
  • Rozšiřitelný o Pan'BBQ. V kombinaci s dalším příslušenstvím lze nastavovací prstenec použít také jako držák na pánve XXL. Výsledkem jsou lahodné bramboráky, vídeňský XXL řízek nebo paella.
  • Rozšiřitelné o Churrasco'BBQ & Turnado. Nástavec Churrasco lze také snadno a bezpečně umístit na originální PizzaRing.
  • Jako rozšíření varného prostoru nebo pro uzení S uzávěrem otvoru v nastavovacím prstenci a prstencem pro "snake metodu" jste dobře připraveni plně využít objem vašeho grilu.

Obsah balení

  • nerez Smokin' PizzaRing
  • nerez doraz na pizza kámen
  • pizza kámen z cordieritu
  • lopata na pizzu

Video

Cena: 4 829 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Moesta BBQ  (13 produktů)
Značky Moesta BBQ
Váha 7,6 kg
EAN 0700153252324

Vybrané produkty

Gril Grilování Nerez Pečení Ploty Prostor Rošt

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku DOPRAVA ZDARMA
GEIS 1500,00
GEIS na dobírku 1500,00