Produktové foto Ostatní UPGRATE BBQ Chef bambusové prkénko/deska

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Ostatní UPGRATE BBQ Chef bambusové prkénko/deska

Deska BBQ Chef bambusové prkénko/krájecí deska je vhodná pro příslušenství Weber® GBS ™ a umožňuje její použití pro dokonale organizovanou práci při grilování. S Upgrate® nejenže podáváte svá oblíbená jídla profesionálně a stylově, ale vždy je také udržujete teplé a svěží až do posledního sousta. Deska BBQ Chef od Upgrate® vám umožní podávat připravené jídlo přímo z horkého roštu, pánve, hrnce, apod. přímo u stolu s vašimi přáteli.
image
Díky jedinečnému tvaru a vysoce kvalitnímu materiálu desky UPGRATE BBQ Chef může být vaše jídlo déle teplé. Krájecí a pracovní deska z bambusu je vhodná pro všechna jídla a má velmi dlouhou životnost. Důvodem je jak hustá buněčná struktura, tak hustá povrchová struktura bambusu, kterou nelze srovnávat s evropským dřevem. Výsledkem je extrémně pomalé opotřebení, nízká absorbce vlhkosti a vysoká elasticita.
Hustá buněčná struktura bambusu má další výhodu, která je kromě tvaru desky základním předpokladem pro uchování připraveného jídla déle teplého. Bambus je dobrý izolant a díky husté buněčné struktuře neabsorbuje tolik tepla - izoluje, a protože má deska BBQ Chef relativně hluboké dno, do kterého lze dokonale vložit hrnce, pánve atd., je teplo udržováno po dlouhou dobu právě v tomto prostoru. To vám umožní užít si s vašimi hosty teplé a chutné jídlo po delší dobu.
  • Vyrobeno z vysoce kvalitního bambusu
  • Aby nedošlo k popálení, nechte příslušenství vychladnout pod 160 ° C

Cena: 2 390 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Ostatní  (96 produktů)
O výrobci Ostatní Výrobce 'Ostatní' přináší rozmanitou kolekci bytových doplňků, které oživí každý interiér. Od plechových dekoračních… pokračovat o Ostatní »
Šířka 42 cm
Výška 6 cm
Délka 42 cm
Značky Ostatní
EAN 4270000553103

Vybrané produkty

Bambus Gril Grilování Hrnce Kuchyně Ment Pracovní Prostor Rošt

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 30,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 30,00
GLS DOPRAVA ZDARMA
GLS na dobírku 30,00
DPD 30,00
DPD na dobírku 60,00
Česká Pošta 149,00
ČP na dobírku 179,00
GEIS 1500,00
GEIS na dobírku 1530,00