Produktové foto Weber iGrill 2 termosonda

O prodejci Grilovani.cz

Logo prodejce Grilovani.cz

Benefity prodejce Grilovani.cz

Weber iGrill 2 termosonda

Chcete současně sledovat vnitřní teplotu až ve čtyřech kusech masa a znát přesný okamžik, kdy vaše jídlo dosáhne optimální vnitřní teploty? Nebo to vzít ještě o krok dále a po říznutí do svého dokonale ugrilovaného steaku medium rare si výsledek vyfotit a sdílet ho s dalšími grilovacími nadšenci? Potom je termosonda iGrill 2 právě pro vás!

V balení iGrill 2 najdete jednotku se čtyřmi výstupy pro měřící sondy a dvě měřící sondy (další 2 je možné dokoupit). Součástí balení jsou i dvě AAA baterie. Termosonda má na spodní straně zabudovaný magnet a lze ji tak velmi snadno "připevnit" ke kovovému povrchu nebo ocelovému držáku např. u kotlového grilu Master-Touch GBS Premium. Termosondu iGrill 2 je možné pomocí bluetooth propojit s chytrými telefony vybavenými operačními systémem iOS nebo Android a pomocí nich pak můžete využívat chytrou aplikaci Weber iGrill, která výrazně usnadňuje a zpříjemňuje grilování (měření vnitřní teploty). Aplikace také umožňuje sdílet výsledky vaší práce při grilování na sociálních sítích se svými blízkými a přáteli.

Termosonda má dosah 45 metrů a je nezávislá na typu grilu - můžete ji používat samostatně, klidně i doma při pečení v troubě. Měřící sondy mají nerezové hroty a vodící kabel potažený kovovým pláštěm. Grilovací sondy jsou navíc barevně odlišeny, aby se nepletly při grilování více jídel najednou. K termosondě iGrill 2 je možné dokoupit další měřící sondy a využít tak naplno všechny čtyři sloty. To oceníte například při grilování různých druhů masa najednou.

Cena: 3 499 Kč

   Koupit na Grilovani.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Grilovani.cz
Výrobce Weber  (108 produktů)
O výrobci Weber Weber je přední světový výrobce grilů a grilovacích příslušenství, který je známý svou kvalitou a inovativním přístupem… pokračovat o Weber »
Značky Weber
EAN 077924052453

Vybrané produkty

Gril Grilování Nerez Pečení Ploty Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou DOPRAVA ZDARMA
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku DOPRAVA ZDARMA
GLS DOPRAVA ZDARMA
GLS na dobírku DOPRAVA ZDARMA
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku DOPRAVA ZDARMA
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku DOPRAVA ZDARMA
GEIS 1500,00
GEIS na dobírku 1500,00