Produktové foto Skříň Na Pořadače Lona Xl Š: 70 Cm Dekor Dub

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skříň Na Pořadače Lona Xl Š: 70 Cm Dekor Dub

Úvod Nábytek Komody a skříně

Tento výrobek je k dispozici POUZE ONLINE. Dodání je zdarma. Všestranné kusy nábytku ze série LONA splní každé přání po individuálně řešené zakázce, a to jak barevností, velikostí, tak i vybavením. Uzamykatelná skříňka na dokumenty LONA XL od značky MID.YOU je vybavena korpusem i dvířky s dřevěným dekorem v barvě dub sonoma. Povrch je potažen melaminovou pryskyřicí, což zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Dvě posuvné dveře s hladkým chodem lze posouvat pomocí malých stříbrných úchytek a každá má středovou a levou zarážku dveří. Dvě výškově nastavitelné police umožňují flexibilnost vnitřního uspořádání. Kartotéka stabilně spočívá na cca 1 cm vysokých, kulatých černých nožičkách z plastu. S rozměry cca 70 x 105 x 40 cm (Š x V x H) ji lze použít všude tam, kde potřebujete více úložného prostoru a kde potřebujete schovat věci z dohledu, ale mít je na dosah ruky. S tímto nekomplikovaným kusem nábytku si vyberete bezpečný, stylový úložný prostor pro dokumenty a papíry, který byste měli uchovávat za zavřenými dveřmi. Objevte další atraktivní kancelářský nábytek ze série LONA a navrhněte si svoji individuální, funkční domácí kancelář!  

Cena: 5 499 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10302 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 40/70/111
COLOR Sonoma dub
Doplňující popis uzavíratelné
Doprava zdarma ANO
Originální cena 5 499 Kč
EAN 4051814371110

Vybrané produkty

Bonami Dub sonoma Dveře Kate Komody Koupelnové skříňky Lamino Ment Nábytek Návrh Papír Police Posuvné dveře Prostor Regály Rošt Skříně Skříně Skříňka Sono Vany Věci