Produktové foto Skříň S Otočnými Dveřmi Alabama

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skříň S Otočnými Dveřmi Alabama

Úvod Nábytek Komody a skříně

Elegantní úložný prostor s dekorem v hedvábné šedé barvě: Atraktivní šatní skříň ALABAMA kombinuje moderní design a funkčnost s perfektním barevným odstínem! S rozměry přibližně 136 x 229 x 54 cm (Š / V / H) je nejen okouzlujícím kouskem do vaší ložnice, ale nabízí také bohaté možnosti úložného prostoru. Za třemi otočnými dveřmi se nachází šest výškově nastavitelných polic s šířkami cca 43 cm, na které mohou být ukládány různé druhy oblečení a jiné věci. Tři šatní tyče dobře poslouží k zavěšení šatů a obleků, čímž poskytnou potřebný přehled a uskladnění oblečení bez zbytečného pomačkání. 3 zásuvky lze využít pro uložení spodního prádla, ručníků apod.  Jako součást série do ložnic ALABAMA zaujme tato skříň jednoduchými přímými liniemi, které vyzařují nadčasovou eleganci. Dekor světle šedé barvy vyzařuje přitažlivou atmosféru, celkový design dotvářejí lištové úchytky v hliníkové barvě.  Tuto skříň je možné doplnit jinými typy šatních skříní v závislosti na prostoru v ložnici, čímž vznikne velký a bohatý šatník v krásném provedení.

Cena: 14 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10179 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 54/136/229
COLOR světle šedá
Doprava zdarma NE
Originální cena 14 999 Kč
EAN 4038283277501

Vybrané produkty

Gant Koupelnové skříňky Ložnice Matrace Nábytek Nice Postele Prostor Rošt Šatní skříně Šedé Skříně Skříně Úchytky Věci Záclony Zásuvky Závěs Závěsy