Produktové foto Noční Stolek Dream Š: 46cm Černý

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Noční Stolek Dream Š: 46cm Černý

Úvod Nábytek Stoly a stolky Noční stolky

Toto zboží je k dispozici pouze ONLINE. Vedle postele můžete vytvořit trendy odkládací prostor se závěsným nočním stolkem DREAM v nadčasovém, přímočarém designu. Noční stolek o rozměrech přibližně 46 x 15 x 30 cm (Š / V / H) má prostornou zásuvku bez úchytky s pohodlným výsuvem, která poskytuje úložný prostor pro večerní čtení a jiné potřebné věci. Na horní poličce je dostatečný prostor pro lampu a budík. Povrch z melaminové pryskyřice chrání černý dekor před poškrábáním a snadno se čistí. Noční stolek DREAM je vhodný zejména do malých místností, protože nabízí skvělou alternativu k stojícímu zařízení. Takže ho jednoduše připevněte na zeď pomocí přiloženého upevňovacího materiálu a začněte šetřit prostor! Výhodou je také, že nemusíte nábytek přesouvat kvůli úklidu. Už žádný prach pod nábytkem! Upozornění o doručení: Zboží bude doručeno přímo od výrobce spediční firmou. Kurýr zboží vyloží na okraji cesty zadané adresy, z tohoto důvodu je třeba zajistit svépomocné odnesení zboží, a také vlastní výnos do domu. Doručení je uskutečněné prostřednictvím spediční firmy. O termínu doručení Vás bude kontaktovat kurýr, se kterým upřesníte přesné datum doručení.  

Cena: 1 699 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10470 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 30/46/15
COLOR černá
Doprava zdarma ANO
Originální cena 1 699 Kč
EAN 4250950270268

Vybrané produkty

Bonami Budíky Hodiny Lamino Matrace Nábytek Noční stolky Postele Postele Prostor Rošt Stolek Stoly Toto Úchytky Úklid Věci Záclony Závěs Závěsy