Produktové foto Široká Komoda Nyon

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Široká Komoda Nyon

Řada nábytku do obývacích pokojů NYON zaujme svým nadčasovým vzhledem a čistými liniemi. Kombinace dubového dekoru potaženého melaminovou pryskyřicí s plastovými akcentami v perlově černé barvě dodá vašemu domovu zvláštní nádech. Barevně sladěné jsou i rukojeti a nohy komody. Přibližně 167,3 x 90,9 x 40,5 cm (Š x V x H) velký příborník není jen vizuálním poutačem. Za dvěma dvířky s praktickým tlumením můžete připevnit celkem čtyři výškově nastavitelné police, které vám poskytnou dostatek prostoru pro uložení různě velkých věcí. K dispozici jsou také tři zásuvky se systémem měkkého zavírání, jež nabízí prostor pro příbory či drobnější předměty. Horní polici si můžete dle vlastního vkusu ozdobit - lze na ni umístit rostliny, vázy nebo jakoukoliv dekoraci. Příborník - stejně jako ostatní nábytek ze série NYON - můžete čistit běžnými prostředky pro péči o nábytek.

Cena: 10 831 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10179 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 40,5/167,3/90,9
COLOR černá, barvy dubu
Doplňující popis výběr typů, stojící
Doprava zdarma NE
Originální cena 10 831 Kč
EAN 5900355128204

Vybrané produkty

Bonami Komody Komody Lamino Matrace Nábytek Police Postele Příbor Příborník Příbory Prostor Regály Rošt Rostliny Věci Zásuvky