Produktové foto Sušák na prádlo Maximex Dryer

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Sušák na prádlo Maximex Dryer

Úvod Pokoje Koupelna Vybavení do koupelny

Prostorově úsporný sušák na prádlo značky Maximex je ideální pomocník pro ty, kteří si ve své domácnosti nemohou dovolit plýtvat místem. Ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, nabízí 11 metrů, na kterých si můžete pověsit své oděvy. Horní tyč má nastavitelnou délku v rozmezí 77 až 120 cm. Dvě sušákové sekce i spodní část se dají sklopit pro používání u stěny či efektivní uskladnění - složený dosahuje šířky pouhých 12,5 cm. Konstrukce je vyrobena z odolné nerezové oceli s celkovou nosností 15 kg. Balení obsahuje 32 kolíčků, které pomohou upevnit menší kusy prádla.

Cena: 2 169 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 16. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Maximex  (236 produktů)
O výrobci Maximex Maximex je značka, která se zaměřuje na inovativní a praktické produkty pro domov a zahradu. V jejím sortimentu najdeme… pokračovat o Maximex »

Vybrané produkty

Křesla Matrace Nerez Postele Prádlo Prostor Rošt Sušáky na prádlo Ušák