Produktové foto Měkká pružinová matrace 80x200 cm Sidi - Micadoni Home

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Měkká pružinová matrace 80x200 cm Sidi - Micadoni Home

Úvod Pokoje Ložnice Matrace

Pružinová matrace Sidi s inovativní HR pěnou má geometrický vzor prošívání a komponenty nejvyšší kvality. Její složení se přizpůsobí tělu bez ohledu na preferovanou polohu spánku a poskytne podporu každé části páteře. Kapsové pružiny jsou uspořádány do 7 komfortních zón a v kombinaci s HR pěnou zaručují dobrý spánek a regeneraci celého těla. Aby matrace zůstala v co nejlepším stavu, doporučujeme pravidelné vysávání jemného prachu a nečistot. Vysavač vždy nastavte na nejnižší výkon a použijte nástavec s měkkým koncem. Matraci pak můžete otřít suchým hadříkem. Dávejte pozor, abyste nepoškodili či neroztrhli povlak. Čištění: Na znečištěné místo naneste malé množství mýdla. Počkejte 2-3 minuty a jemnými krouživými pohyby čistěte bavlněným hadříkem, dokud skvrna nezmizí. Povrch nechte samovolně uschnout. Upozornění: Nepoužívejte silné čisticí prostředky, abrazivní prostředky, bělidla, kartáče nebo ostré houbičky. Povrch by se neměl žehlit, ani být vystaven přímému slunečnímu záření. Pro zachování hustoty a barvy by měla být matrace umístěna minimálně 50 cm od topení či trouby. Vyhněte se přímému slunečnímu záření, aby nedošlo ke změně barvy.

Cena: 9 999 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 25. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Micadoni Home  (971 produktů)
O výrobci Micadoni Home Micadoni Home je značka, která přináší eleganci a pohodlí do každého interiéru. Specializuje se na designový nábytek,… pokračovat o Micadoni Home »

Vybrané produkty

Matrace Postele Rošt