Produktové foto Vivaldi Vysoká skříňka HOFIS 111 cm bílá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Vivaldi Vysoká skříňka HOFIS 111 cm bílá

Úvod Nábytek Komody a skříně

Potřebujete do svého interiéru pořídit úložný prostor, který však bude zabalen v moderním hávu skříňky, která nabídne nejen nový moderní vzhled, ale také praktické a funkční vlastnosti. Skříňky je možné využívat kdekoliv, kde je to potřeba. Sáhněte po vysoké skříňce v nadčasovém bílém provedení, která se hodí do každé jedné místnosti a interiéru - industry, vintage, boho, minimalistického a mnoha dalších stylů. Vysoká skříňka je vyrobená z moderní a pevné laminované desky, ze které je celý korpus. Dále se zde kombinují materiály PVC nebo HDF deska. Materiály nabízí také dlouhou životnost, kterou oceníte. Ať už si ji pořídíte do obývacího pokoje, ložnice, dětského či studentského pokoje, předsíně, kuchyně a mnoha dalších. Skříňka je rozdělena na celkem tři horizontální díly, které jsou rozděleny deskami na větší a menší prostor. Každý díl disponuje prostorným místem, kam můžete uložit cokoliv, co potřebujete. Od jednotlivých kusů nádobí, suchých potravin, přes oblečení, sezónní kousky, knihy, dokumenty, úložné boxy, do kterých uložíte dětské hračky a podobně. Díky nim pak interiér vypadá čistě a uklizeně. Vše budete mít přehledně na jednom místě a díky elegantním a jemným liniím si ji zamilujete. Dvířka skříňky nevyčnívají což je přehledné a bezpečné.

Cena: 3 015 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 22. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Vivaldi  (50 produktů)
O výrobci Vivaldi Vivaldi je značka, která přináší do vašeho domova moderní a elegantní nábytek. S důrazem na kvalitu a design, nabízí… pokračovat o Vivaldi »
Materiál HDF, Lamino
Série Hofis
Povrchová úprava Mat
Dekor Bez určení
Půdorys Přímé
Design Minimalistický, Moderní
Zavírání S dvířky
Délka 80 cm
Počet dveří 2
Hloubka 40 cm
Počet zásuvek 0 zásuvek
Výška 112 cm
EAN 5904804502225
Hmotnost 40.00 kg
Typ Bez nožiček
Úchytky S úchytkami
Vzor Jednobarevné
Šířka 80 cm

Vybrané produkty

Boho Gant Komody Koupelnové skříňky Kuchyn Kuchyně Lamino Ložnice Ment Nábytek Nádobí Nice Předsíň Předsíně Prostor Rošt Skříně Skříně Skříňka Vintage

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 100 Kč
ČP na dobírku 135 Kč
PPL 100 Kč
PPL na dobírku 135 Kč
GLS 100 Kč
GLS na dobírku 135 Kč