Produktové foto Textilní odpadkový koš na tříděný odpad 28 l - Eva Solo

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Textilní odpadkový koš na tříděný odpad 28 l - Eva Solo

Úvod Pokoje Kuchyně Odpadkové koše

Třídění odpadu nemusí být žádná věda. Tento textilní odpadkový koš od značky Eva Solo je vhodný na třídění papírových kartonů, plastu, skla, papíru i kovu - stačí jej označit pomocí jedné ze šesti příslušných ikon, které jsou součástí balení. Díky magnetickým bukovým madlům se nejen snadno přenáší, ale také efektivně zavírá. V případě, že jej nevyužíváte, lze odpadkový koš velmi snadno složit, aby ve skříni nezabíral příliš mnoho místa. I přesto, že lze nylonovou podšívku v případě ušpinění snadno otřít pomocí vhlkého hadříku, doporučujeme odpad před jeho vyhozením do koše alespoň opláchnout. Dobré vědět: Vzhledem k povaze bukového dřeva doporučujeme madla pravidelně olejovat.

Cena: 1 469 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 2. 7. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Eva Solo  (134 produktů)
O výrobci Eva Solo Severský minimalismus v kuchyni, celém bytě i na cestách, to je značka Eva Solo. Specializuje se na kuchyňské náčiní a… pokračovat o Eva Solo »

Vybrané produkty

Koupelnové skříňky Nábytek Odpadkové koše Papír Skříně Skříně Textil